Başkan Gülpınar, “ailenin temel yapı taşı annelerimizdir”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar “Anneler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Gülpınar, “Bu anlamlı gün vesilesiyle tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.

1619 kez okundu.
Başkan Gülpınar, “ailenin temel yapı taşı annelerimizdir” Advert

Başkan Gülpınar mesajında; Annelik kavramı bir kadının en önemli vazifesi, en değerli hazinesidir. Toplumumuzun temelini oluşturan ailenin temel yapı taşı annelerimizdir. Peygamber Efendimizin (S.A.V) “Cennet, annelerin ayakları altındadır” sözü, dinimizin annelerimize verdiği önemi ve onlara göstermemiz gereken hürmeti gözler önüne sermektedir.

Sevgi, şefkat, sabır ve fedakârlıkla sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde önemli bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, yetiştirdiği o evladın eliyle iyiliğin, ahlakın, kardeşliğin topluma hâkim kılınmasına vesile olmaktadır.

Şefkat ve merhamet dolu yürekleriyle bizleri bu günlere getiren annelerimiz, bizlere her zaman yol gösterici olmuşlardır. Bizim de görevimiz annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak olmalıdır.

Karşılıksız sevgi bağlarının ilmek ilmek örüldüğü yegâne örnek bir annenin evladına karşı duyduğu çıkarsız sevgidir. Evlat bu sevgi tohumları ile filizlenir, dallanır, budaklanır… Tek gayesi hayırlı evlatlar yetiştirmek olan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, fedakârlıklarıyla bizleri bu günlere ulaştıran annelerimize, Şehit annelerine ve anne adaylarına sağlıklı bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi