Suruç'ta TBMM Başkan Vekili Bozdağ ve Protokolün yemek ücreti ödenmediği iddia edildi

TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ'ın katıldığı temel atma töreni sonrasında, Suruç Kaymakamı ve belediye başkan vekili İbrahim Güneş'in organize ettiği özel yemeğin faturası hala ödenmediği iddia edildi.

3406 kez okundu.
Suruç'ta TBMM Başkan Vekili Bozdağ ve Protokolün yemek ücreti ödenmediği iddia edildi Advert

Suruç'ta bir skandal daha...TBMM Başkan Vekili Bozdağ ve Protokolün yemek ücreti ödenmediği iddia edildi.

TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ'ın katıldığı temel atma töreni sonrasında, Suruç Kaymakamı ve belediye başkan vekili İbrahim Güneş'in organize ettiği özel yemeğin faturası hala ödenmediği iddia edildi.

İddialara göre, temel atma günü belediye başkan yardımcısının talimatıyla düzenlenen yemek programı için anlaşma yapılmış, ancak organizasyon şirketi bugüne kadar ödemesini alamadığını sosyal medyada paylaştı.

Hakkında açılan soruşturma kapsamında görevden alınan Suruç Kaymakamı ve belediye başkan vekili İbrahim Güneş'in 232 milyonluk borcun ardından Suruç'ta skandallara bir yenisi daha eklendi.

31 Mart'ta yapılan yerel seçimler öncesinde ilçeyi ziyaret eden ve depremden etkilenen Ulu Cami'nin yıkılmasının ardından Ulu Cami'nin temel atma törenine katılan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan vekili ve aynı zamanda Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ'ın katıldığı temel atma töreni sonrasında Suruç Kaymakamı ve belediye başkan vekili İbrahim Güneş başkan vekili ve protokol onuruna bir yemek verdi.

İddiaya göre temel atma günü Belediye Başkan Yardımcısı askeri Karakuzu'nun talimatıyla özel bir yemek şirketi ile anlaşma imzalanarak TBMM Başkan vekili ve Protokolü için bir yemek programı düzenlendi. Ancak temel atma töreninin üzerinden aylar geçmesine rağmen yemek organizasyonunun sahibi bugüne kadar parasını alamadığını iddia ederek sosyal medya hesabından durumu paylaştı.

- İşte ödenmeyen yemek ile ilgili sosyal medya hesabından yapılan o açıklama;

" Suruç'ta skandallara bir yenisi daha eklendi. TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ'ın katıldığı temel atma töreni sonrasında, Suruç Kaymakamı ve belediye başkan vekili İbrahim Güneş'in organize ettiği özel yemeğin faturası hala ödenmedi. İddialara göre, temel atma günü belediye başkan yardımcısının talimatıyla düzenlenen yemek programı için anlaşma yapılmış, ancak organizasyon şirketi bugüne kadar ödemesini alamadığını sosyal medyada paylaştı. "Şanlıurfa Suruç’ta ulu Cami temel atma merasiminde Yemek Krizi….

Şanlıurfa, Suruç - 4 Mart’ta gerçekleşen ulu Cami temel atma etkinliğinde, yerel bir yemek şefi, Şanlıurfa milletvekili Bekir Bozdağ ,dönemin kaymakamı İbrahim Güneş ve çok sayıda bürokrat için Askeri Karakuzu Talimatıyla özel bir ziyafet hazırladı. Ancak Esnaf sunulan hizmetlerin ücretini alamadığını iddia ediyor. Etkinlikte emeği geçen ve hizmetlerini sunan şef, hak ettiği ödemeyi almak için yetkililerden yardım bekliyor.

“Bu önemli günde, Temel Atma Programında lezzet katmak için elimden gelenin en iyisini yaptım,” diyor şef. “Ancak, emeğimin karşılığını alamadım ve bu durum beni ve işimi zor durumda bıraktı.”
Yerel topluluk, şefin durumuna dikkat çekerek yetkililerin adil bir çözüm bulmasını talep ediyor. Esnaf hizmetlerinin karşılığını alana kadar mücadelesini sürdüreceğini belirtiyor."

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı