Başkan Aras: Eşitlikçi, engelsiz bir Muğla’yı inşa edeceğiz

Muğla Büyükşehir Belediyesi Engelliler Haftası kapsamında Akyaka’da Uçurtma Şenliği düzenledi.

197 kez okundu.
Başkan Aras: Eşitlikçi, engelsiz bir Muğla’yı inşa edeceğiz Advert

Etkinliğe Menteşe, Marmaris, Milas ve Fethiye Kısa Mola merkezi üyelerinin yer aldığı 365 engelli birey ve aileleri katıldı.

Bu tür etkinlikler çocuklar ve ailelere motivasyon sağlayarak güç verdiğine vurgu yapan Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu; “Muğla Büyükşehir Belediyemizin bu yıl ikincisini düzenlediği artık gelenekselleşen uçurtma şenliği düzenlendi. Muğla merkez ve ilçelerinden engelli kardeşlerimizle etkinliğe katıldık. Uçurtmalarını uçuruyorlar, oyunlar oynadılar eğlendiler. Çocuklarımız çok keyifli bir gün geçiriyorlar. Bizlerin tek başına bir yerlere gitmemiz çok zor oluyor. Bu tür organizasyonlar bizleri motive ediyor. Enerji veriyor güç veriyor” dedi.

Toplumun bütün katmanları belediye hizmetlerden eşit yararlanması gerektiğini belirten Muğla Büyükşehir Belediye Ahmet Aras; “Toplumdaki tüm dezavantajlı grupların eşit olması, eşit hizmet alması ve belediyenin bütün hizmetlerinden ortak yararlanmasını hedefliyoruz. Verdiğimiz ‘Kısa Mola’ hizmetinde, engelsiz plajlarda ve yaptığımız diğer hizmetlerde eşitlikçi bir toplum öngörüyoruz. Bizim eşitlikçi bir Muğla hedefimiz var. Engelliler haftası dolayısıyla Akyaka’da güzel bir etkinlik düzenlendi. Engelli vatandaşlarımızla bir araya geldik” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Başkan Aras: Eşitlikçi engelsiz bir Muğla’yı inşa edeceğiz
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi