Başkan Özer, yılın “Kültür ve Sanat Markası” ödülünü aldı

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, İstanbul İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği 8. Türkiye Marka Zirvesi’nde yılın Kültür ve Sanat Markası ödülünü aldı.

229 kez okundu.
Başkan Özer, yılın “Kültür ve Sanat Markası” ödülünü aldı Advert

İstanbul İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği 8. Türkiye Marka Zirvesi görkemli bir törenle gerçekleşti. Bir otelde düzenlenen zirveye iş, sanat ve siyaset dünyasından isimler katıldı.

Ödül töreninin de yapıldığı gecede Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, yılın Kültür ve Sanat Markası ödülünü Sinop Büyükşehir Belediye Başkanı Metin Gürbüz’ün elinden aldı. Sahnede yaptığı konuşmada kültür, sanat ve spora katkı sunan herkese teşekkür eden Başkan Özer, gecede ayrıca yılın Oto Galeri Firması Loft Garage’a ödülünü verdi.

Yaklaşık 100 marka ve 600 davetlinin katıldığı organizasyonda konuşan Özer, “Bir kültür adamı ve akademisyen olarak en büyük idealim ve amacım Esenyurt’u kültür, sanat ve sporun başkenti haline getirmek. Bu yolda İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile el ele, gönül gönüle çalışıyoruz. Kültür ve sanat aynı zamanda Esenyurt gibi ilçelerimizde kentlileşmeyi de sağlayacak en büyük araç olacak.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Başkan Özer yılın “Kültür ve Sanat Markası” ödülünü aldı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum