Kaleseramik'in bağımsız yönetim kurulu üyesi adaylarına SPK onayı

Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş'nin bağımsız yönetim kurulu üyesi adaylarına SPK uygunluk onayı verdi.

159 kez okundu.
Kaleseramik'in bağımsız yönetim kurulu üyesi adaylarına SPK onayı Advert

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, şöyle denildi:

''Yönetim kurulu tarafından, Kurumsal Yönetim Komitesinin, Sermaye Piyasası Kurulunun (SPK) (II-17.1) Kurumsal Yönetim Tebliği'nin eki Kurumsal Yönetim İlkelerinin 4.3.7 hükmü uyarınca hazırladığı bağımsız yönetim kurulu üye adayları hakkındaki raporu değerlendirilerek, mevcut iki bağımsız yönetim kurulu üyesi  Cengiz Solakoğlu, Fahri Okan Böke'nin yanı sıra Arzu Erden ve Şerife Ebru Doğruol Aygil'in de bağımsız yönetim kurulu üyesi adayları olarak belirlenmesine karar verilmiş, bağımsız üye aday listesine yönelik görüş almak üzere SPK'ya başvuruda bulunulmuştur.

SPK tarafından, Solakoğlu, Böke, Erden ve Aygil'in Kurumsal Yönetim İlkelerinin 4.3.6 nolu maddesinde yer verilen şartları taşıdıklarına ilişkin bağımsızlık beyanları ve özgeçmişleri dikkate alınarak, anılan yönetim kurulu bağımsız üye adayları hakkında herhangi bir olumsuz görüş bildirilmemesine karar verildiği şirketimize bildirilmiştir. Bu kapsamda yapılacak ilk olağan genel kurul toplantısında, bağımsız yönetim kurulu üyesi adayları olarak genel kurulun onayına sunulacaktır.''
 

Hibya Haber Ajansı

Kaleseramik'in bağımsız yönetim kurulu üyesi adaylarına SPK onayı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi