Şanlıurfa'da Karayolları yolu trafiğe kapattı mahalleliler tepki gösterdi

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Kızlar Mahallesi sakinleri, Karayolları'nın yolu trafiğe kapatması tepkilere neden oldu.

1978 kez okundu.
Şanlıurfa'da Karayolları yolu trafiğe kapattı mahalleliler tepki gösterdi Advert

 Mahalle sakinlerinden Abdurrahman Asoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Karaköprü'ye bağlı kırsal Kızlar Mahallesi'nin tek resmi yolunun Karayolları tarafından kapatıldığını belirtti. Asoğlu, paylaşımında, "Şanlıurfa Karaköprü Kızlar Mahallesi'nin tek resmi yolunu Karayolları kapattı. Köylüyü Bozova yolundaki resmi olmayan kavşağa yönlendirmek, kazalara ve ölümlere davetiye çıkarmak demektir. Bu köylü nasıl köyüne girecek diye düşünmediniz mi? Bu kaçıncı ceza Kızlar Mahallesine veriyorsunuz? Tüm köylüyü tepkilerini ortaya koymaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri, Karayolları'nın aldığı bu kararı protesto etmek için sosyal medya üzerinden organize olurken, yetkililerden de açıklama beklediklerini dile getirdi. Kızlar Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, kapatılan yolun alternatif olarak belirlenen güzergahın uygun olmadığını, hem güvenlik açısından hem de ulaşımın zorluğu nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayacaklarını ifade etti.

Özellikle tarım arazilerine ve hayvan çiftliklerine erişimde güçlük çekeceklerini belirten mahalle sakinleri, yetkililerden acil çözüm beklediklerini vurguladı. Karayolları'nın aldığı bu kararın mahallede yaşayanları mağdur ettiği ve hayatlarını olumsuz etkilediği belirtilirken, sorunun çözüme kavuşturulması için gerekli adımların atılması talep ettiler. Mahalle sakinleri, yetkililerden konuya duyarlılıkla yaklaşmalarını ve çözüm odaklı adımlar atmalarını istiyor.

Konuyla ilgili Karayolları 91.Şube şefliğinden açıklama bekleniliyor.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız