Şanlıurfa'da belediye kamyonu ile traktör çarpıştı: 2 yaralı

Şanlıurfa, 18 Mayıs (Hibya) - Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir kamyon ile bir traktör çarpıştı. Meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

2652 kez okundu.
Şanlıurfa'da belediye kamyonu ile traktör çarpıştı: 2 yaralı Advert

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir kamyon ile bir traktör çarpıştı.

Olay, Suruç yolunda sabah saatlerinde gerçekleşti. Çarpışmanın etkisiyle kamyon devrildi ve traktör ortadan ikiye bölündü. Her iki aracın sürücüsü de kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine hızla olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücülere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. İlk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralı sürücülerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı ancak tedbir amacıyla hastanede gözetim altında tutulacakları öğrenildi.

Kaza nedeniyle Suruç yolu bir süre trafiğe kapandı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kaza mahallinde güvenlik önlemleri alarak trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı