Şanlıurfa’da amatör takımlara destek

Şanlıurfa büyükşehir belediyesi, kentteki 67 amatör spor kulübüne malzeme desteğinde bulundu.

961 kez okundu.
Şanlıurfa’da amatör  takımlara destek Advert

Şanlıurfa büyükşehir belediyesi tarafından 67 amatör spor kulübü için alınan malzemeler, gap arena spor salonunda düzenlenen törenle kulüplere verildi.

 Malzeme dağıtım törenine şanlıurfa vali yardımcısı ufuk akıl, büyükşehir belediye başkanı nihat çiftçi, ak parti milletvekili ahmet eşref fakıbaba, mehmet ali cevheri, şanlıurfaspor kulüp başkanı ismail bağıban ile sporcular katıldı.

 Dama müzik grubunun seslendirdiği türkülerle başlayan etkinlik sporcuların gösterisi ile sona erdi. Başkan çiftçi, alınan malzemeleri kulüp yöneticilerine teslim etti.

 Şanlıurfa’nın spor şehri olması için büyük bir çaba içerisinde olduklarını ve her zaman sporculara yönelik destek sağladıklarını anlatan büyükşehir belediye başkanı çiftçi, “türkiye’nin en genç şehrindeyiz. Hedefimiz 2019 yılına kadar hedefimiz 25 bin lisanslı sporcu yetiştirmektir. Bir ilin gelişmişliği eğitim ve sporla ölçülüyor. 10 ilçemizde spor sahaları yapıyoruz. Amacımız gençlerimize sahip çıkmaktır. Amatörden profesyonel futbolcu yetiştirilmesi için kulüplere destek sağlayacağız dedi

 

Haber-kamera: kadir can 

Şanlıurfa’da amatör takımlara destek
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum