Başkan Yavaş: Güveninizin yükünü omuzlarımızda hissediyoruz

Başkentliler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerle kutladı.

134 kez okundu.
Başkan Yavaş: Güveninizin yükünü omuzlarımızda hissediyoruz Advert

Ankara Büyükşehir Belediyesi bu yıl da kentin dört bir yanını Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile süslerken, şehrin farklı noktalarında bando gösterileri düzenlendi.

Kutlamaların ilk gününde Gülşen, ikinci gününde ise Murat Boz vatandaşlarla buluştu.19 Mayıs günü ise alternatif rock müziğin temsilcilerinden Mor ve Ötesi’nin sahneye çıktı.

Konuşmasında Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’na kurulan konser alanını dolduran gençlere seslenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Mustafa Kemal Atatürk’ün kentine, Başkent Ankara’ya yine coşku, yine ışık, yine umut saçıyorsunuz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Milli Bayramlarımızın coşkusu tüm Türkiye’ye akın akın Ankara’dan yayılıyor. Şu anda burada ucunu bucağını göremediğim 10 binlerce genç, kendi bayramını, Türk’ün bayramını coşkuyla kutluyor.” dedi.

.

Gençlerin güveninin yükünü omuzlarında hissettiğinin altını çizen Yavaş, şöyle devam etti:

“Güveninizin yükünü omuzlarımızda hissediyoruz. El ele vererek, hep birlikte Ankara’mızı Mustafa Kemal Atatürk’e yakışır, dünya başkentleriyle yarışır bir seviyeye getireceğiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği Cumhuriyetimiz, Türkiye’miz İlelebet yaşayacaktır.  Ne mutlu Türk’üm diyene… Cumhuriyet, ülkemiz sizlere emanet…”

Aile Yaşam Merkezleri ve Gençlik Merkezlerinin yanı sıra Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı olarak hizmet veren Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi’nde de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Hibya Haber Ajansı

Başkan Yavaş: Güveninizin yükünü omuzlarımızda hissediyoruz
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı