Başkan Tugay, UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Vinton'u ağırladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın (UNDP) Türkiye’deki Mukim Temsilcisi Louisa Vinton ve beraberindeki heyeti ağırladı.

136 kez okundu.
Başkan Tugay, UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Vinton'u ağırladı Advert

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın (UNDP) Türkiye’deki Mukim Temsilcisi Louisa Vinton ve UNDP İzmir Bölge Koordinatörü Güvenç Küçüktok, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı makamında ziyaret etti.

Toplantıda, UNDP ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü projelerle ilgili bilgi ve fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca gelecek dönemdeki iş birliklerinin uzun vadeli bir planlamaya dayalı olarak yapılmasına karar verildi. UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton UNDP ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliği yaptığı “Yarının Köyleri”, “Bugünün Gençleri Geleceğin Meslekleri” ve Geleceğini Kuran Genç Kadınlar” projelerinin İzmir’de başarılı bir şekilde uygulandığını belirterek bu çalışma kültürünün devam etmesini istediğini ifade etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, UNDP ile Belediye arasındaki iş birliğini çok önemsediğini belirterek, “Önümüzdeki dönemde UNDP’nin öncelikleri ile kentin ihtiyaçlarını göz önüne alarak belirlenecek projelerden oluşan çok yıla dayalı bir plan hazırlanmasını önemsiyorum. Projelerin bu plan dâhilinde uygulanması iki kurumun kaynaklarının daha verimli kullanılmasını da sağlayacaktır” dedi. 

Hibya Haber Ajansı

Başkan Tugay UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Vinton'u ağırladı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı