Nusret Urmak, Karbel A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne Atandı

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi tarafından Karbel A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne Nusret Urmak atandı.

1840 kez okundu.
Nusret Urmak, Karbel A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne Atandı Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi tarafından Karbel A.Ş. Genel Müdürlüğü' ne Nusret Urmak atandı. Nusret Urmak, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile bu önemli göreve başlamış olduğunu duyurdu ve duygularını ifade etti.

Nusret Urmak, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Karaköprü Belediye Başkanımız Sayın Av. Nihat Çiftçi Bey'in tensipleriyle Karbel A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine başlamış bulunmaktayım. Şahsımı bu göreve layık gören Sayın Başkanımıza şükranlarımı sunarım."

Urmak, yeni görevine başlamanın heyecanı ve onurunu dile getirirken, Karbel A.Ş.'nin gelişimi ve başarısı için elinden geleni yapacağını belirtti. Urmak, "Karaköprü'nün kalkınması ve gelişmesi için önemli bir görev üstlenmiş bulunuyorum. Bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için var gücümle çalışacağım. Karbel A.Ş.'nin bugüne kadar elde ettiği başarıları daha da ileriye taşımak amacıyla, tüm ekip arkadaşlarımla birlikte uyum içinde çalışacağız," dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de yaptığı açıklamada, Nusret Urmak'ın deneyimi ve yetkinlikleri ile bu göreve layık bir isim olduğunu vurguladı. Çiftçi, "Nusret Urmak'ın Karbel A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne atanması, şirketimizin geleceği açısından büyük bir kazançtır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum ve Karbel A.Ş.'nin gelecekte daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum," şeklinde konuştu.

Nusret Urmak, geçmişte farklı pozisyonlarda edindiği tecrübeleri ile Karbel A.Ş.'de yenilikçi ve verimli bir yönetim anlayışı oluşturmayı hedefliyor. Urmak, "Bu görevi bana layık gören başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum," diyerek sözlerini tamamladı.

Yeni genel müdürün atanmasıyla birlikte, Karbel A.Ş.'nin stratejik planlarında ve önceliklerinde nasıl değişiklikler olacağı merakla bekleniyor.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı