Villa Vagonu, Muğla ve Antalya’da villa kiralamanın avantajlarını anlattı

Yaz aylarının yaklaşmasıyla tatil yapmak isteyenler bütçe dostu, güvenilir villa kiralama seçeneklerini araştırmaya başladı. Lüksü gözlerden uzak yaşamak isteyenlere birçok farklı seçenek sunan villa kiralama platformu, son dönemde yaşanan dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı.

134 kez okundu.
Villa Vagonu, Muğla ve Antalya’da villa kiralamanın avantajlarını anlattı Advert

Tatil sezonu yaklaşırken yılın yorgunluğunu en verimli şekilde atmak isteyenler Türkiye’nin Ege ve Akdeniz Bölgelerinde deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmaya hazırlanıyor. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) tarafından derlenen verilere göre, geçtiğimiz yıl Türkiye’yi yaklaşık 49 milyon 209 bin yabancı turist ziyaret etti. Bu rakamın yaklaşık %37’sini, 18 milyondan fazla yabancı turist ziyareti kabul eden Antalya ve Muğla oluşturuyor. Turizmin gözdesi iki şehir, iç göçten de nasibini alıyor. 2023’te Antalya 118 binin üstünde, Muğla ise 64 bine yakın iç göç aldı. Geniş portföyüyle dikkat çeken villa kiralama platformu Villa Vagonu Genel Müdürü Mustafa Yalçın, kiralık villa talebinin yüksek olduğu Muğla ve Antalya'da güvenilir villa kiralamanın avantajlarını anlattı. Türkiye’nin doğal güzellikleriyle, deniziyle, tarihi yapısıyla tatilcilere eşsiz ve unutulmaz tatil imkanları sağladığını belirten Mustafa Yalçın, “Türkiye tam bir turizm cenneti. Hem yerli hem de yabancı turistlerimizin doya doya tatil yapmaları için Muğla ve Antalya kiralık villa seçeneklerinde internet sitemiz üzerinden geniş bir yelpaze sunuyoruz. Lüksün, konforun ve rahatlığın ön planda tutulduğu kiralık villa konaklamaları, modern olanaklarla donatılmış, doğayla iç içe huzurlu bir tatil arayanlar için ideal” dedi.

“Deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmak isteyenler Muğla’da villa kiralıyor”

Muğla'nın Fethiye, Ölüdeniz, Ovacık, Kayaköy ve birçok bölgesinde tatilcilere eşsiz villa kiralama seçenekleri sunulduğunu dile getiren Villa Vagonu Genel Müdürü Mustafa Yalçın, “Tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Fethiye’de villa kiralamalarımızda sunduğumuz jakuzili, saunalı ve müstakil havuzlu villa seçeneklerimiz misafirlerimizden tam not alıyor. Dünyaca ünlü plajlara yakın konumda bulunan Fethiye’deki kiralık villalar, deniz ve güneşin tadını çıkarmak isteyen tatilciler için mükemmel bir tercih oluyor. Ölüdeniz’deki kiralık villalar da geniş aileler ve arkadaş grupları için ideal konaklama olanağı sunuyor” şeklinde konuştu.

“Korunaklı havuzlu kiralık villalar sakin bir tatil arayanlar için ideal”

Eşsiz deniz manzarası ve tarihi dokusuyla öne çıkan Kalkan’da lüks kiralık villaların tatilcilerin gözdesi olduğunu belirten Mustafa Yalçın, “Portföyümüzde bulunan villa seçenekleri hem modern olanaklar hem de muhteşem manzaraları ile tatilcileri cezbediyor. Sakin ve huzurlu bir tatil arayanlara Kaş, Kalkan ve Fethiye’de villa kiralamalarını öneriyoruz. Kalkan ve Fethiye bölgelerinde, korunaklı havuz alanları ve özel bahçeleri ile mahremiyete önem veren tatilciler için mükemmel kiralık villa seçenekleri mevcut” ifadelerinde bulundu. 

“Tatilcilerin vazgeçilmez adresi Antalya’da villa kiralamalarında lüks seçenekler sunuyoruz”

“Antalya, tarihi ve doğal güzellikleri ile tatilcilerin vazgeçilmez destinasyonlarından biri olmaya devam ediyor” diyen Mustafa Yalçın “Villa Vagonu olarak, özellikle Fethiye, Kaş ve Kalkan bölgelerinde sunduğumuz lüks kiralık villa seçenekleri ile dikkat çekiyoruz. Denizle iç içe, tarihi ve doğal güzellikleri ile ünlü Kaş bölgesinde bulunan villa seçeneklerimiz denize sıfır, muhafazakâr, balayı ve geniş gruplar için uygun. Kaş’ın tarihi mekanlarına ve doğal güzelliklerine yakın konumda bulunan bu villalar, tatilcilerin bölgeyi keşfetmesine olanak tanıyor. Doğa sporları ve sualtı faaliyetleri ile ünlü Fethiye bölgesinde yer alan Ovacık, Hisarönü ve Ölüdeniz’deki konforlu ve lüks villalar ise tatilcilerin beklentilerini karşılıyor. Bu bölgedeki villalar aynı zamanda  modern donanımları ve geniş bahçe alanlarıyla da öne çıkıyor” ifadelerini kullandı.

“Antalya ve Muğla’da villa kiralamak isteyenler için her bütçeye uygun alternatifler var”

Pandemide insanların kişiye özel alanlarda, kaostan uzak konaklamanın keyfini aldığını dikkat çeken Villa Vagonu Genel Müdürü Mustafa Yalçın sözlerini şöyle tamamladı:

“İnternet sitemiz üzerinden farklı bölgelerdeki onlarca kiralık villamızla kişiye özel lüks ve konforu bir arada sunuyoruz. Özel havuzdan jakuzi ve saunaya, geniş bahçelerden huzurlu sakin tatile kadar ihtiyaç duyulan her seçenek geniş ürün yelpazemizde yer alıyor. Her bütçeye uygun Antalya ve Muğla villa kiralama seçeneğimiz bulunuyor.”

Hibya Haber Ajansı

Villa Vagonu Muğla ve Antalya’da villa kiralamanın avantajlarını anlattı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı