Kayseri'de 7 adet köprülü kavşak, 11 adet köprü, 35 adet yeni bulvar hizmete açıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 7 adet köprülü kavşak, 11 adet köprü, 35 adet yeni bulvar ve caddeyi şehre kazandırarak hizmete açtı.

101 kez okundu.
Kayseri'de 7 adet köprülü kavşak, 11 adet köprü, 35 adet yeni bulvar hizmete açıldı Advert

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ''Yeni 5 Yıl'' yatırımlarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yeni 5 yılda bir taraftan kavşakları düzenlerken diğer taraftan da kentin ulaşım açısından en önemli unsuru olan yeni alternatif yol güzergahlarını hayata geçirmeyi planlıyor. Büyükşehir’in alternatif yol planlaması kapsamında; toplamda 25 kilometre uzunluğa sahip 10 adet yeni yol yapılması hedefleniyor.

Öte yandan ekipler, ulaşımda konfor yaklaşımı çerçevesinde çalışmalarını sürdürürken insan ve çevre odaklı yaklaşımı da ihmal etmeden yeni projelerini hayata geçiriyor.

Bu kapsamda, bir taraftan katlı kavşaklar köprüler yaparken diğer taraftan yaya odaklı yaklaşımlar ve bisiklet kullanımını destekleyici yeni projelere imza atılacak. Başkan Büyükkılıç’ın yeni yapılan bütün yollara bisiklet yolu yapılması talimatı doğrultusunda bisiklet yolsuz yeni yol projesi gerçekleştirmeyen ekipler, ayrıca olarak Talas bölgesini kapsayan, Erciyes Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi entegrasyonunu sağlayacak bisiklet yollarını da kente kazandırmayı planlıyor.

Büyükşehir belediyesi, şehrin yoğun yaya geçişi olan ana arterler üzerinde belirlenen 7 noktada 7 adet yaya üstgeçidini de vatandaşların hizmetine sunarak araç sürücüleri ve yayalar için trafik güvenliğini üst seviyeye çıkaracak.

Hibya Haber Ajansı

Kayseri'de 7 adet köprülü kavşak 11 adet köprü 35 adet yeni bulvar hizmete açıldı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı