DEM Parti Hilvan'da iddialı: 2 Haziran’da daha büyük kazanacağız

Seçimlerin yenileneceği Hilvan'da esnaf ziyareti yapan DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan, DEM Parti’nin 31 Mart’ta haksızlığa maruz kaldığını belirterek, “2 Haziran’da daha büyük kazanacağız” mesajı verdi.

1556 kez okundu.
DEM Parti Hilvan'da iddialı: 2 Haziran’da daha büyük kazanacağız Advert

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM Parti), Hilvan'da 2 Haziran'da yenilenecek olan yerel seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. DEM Parti milletvekilleri Pervin Buldan, Sinan Çiftyürek ve Dilan Kunt Ayan, Hilvan belediye eşbaşkan adayları Serhan Paydaş ile Garip Yeşil, önceki dönem Urfa Milletvekili Ayşe Sürücü’nün de aralarında olduğu çok sayıda kişi, seçim çalışmalarını sürdürdü. 

Heyet, İzzolu Bozanbey Caddesi üzerinde iş yeri bulunan esnafları ziyaret etti. Caddedeki esnaf ve yurttaşlara DEM Parti’nin belediye yönetimine geldikten sonra hayata geçireceği projelerin yer aldığı el bildirileri dağıtıldı. Ziyaret esnasından Pazar günü yapılacak seçimlerde büyük bir far ile kazanacaklarını belirten Buldan, “Sadece kazanmayacağız aynı zamanda fark atmamız gerek. Bu seçim sadece Hilvan için değil her yer için önemli. Büyük bir haksızlığa uğradık. Bu haksızlığı telafi etmenin yolu güçlü bir şekilde sandığa gitmek. Bu haksızlığı kabul etmediğimizi sandığa giderek göstermemiz gerek. Biz Hilvan halkına güveniyoruz. Büyük bir fark ile kazanacağımızı biliyoruz” diye konuştu. 

Esnaflar ise iradelerine sahip çıkacaklarını belirterek, DEM Parti belediye eşbaşkanlarını yeniden seçecekleri mesajını verdi.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız