Şanlıurfa Çocuk Kardiyolojisi çalışmalarıyla dikkat çekiyor

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan ve Şanlıurfa'nın Çocuk Kardiyoloji alanında tek profesörü olan Prof. Dr. Murat Çiftel, başarılı çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

2116 kez okundu.
Şanlıurfa Çocuk Kardiyolojisi çalışmalarıyla dikkat çekiyor Advert

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan ve Şanlıurfa'nın Çocuk Kardiyoloji alanında tek profesörü olan Prof. Dr. Murat Çiftel, başarılı çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Hastanenin Haliliye ek binasında hizmet veren Prof. Dr. Çiftel, çocuk kardiyolojisi alanında gerçekleştirdiği erken teşhis ve tedavi yöntemleriyle hastalarına umut oluyor.
Prof. Dr. Murat Çiftel'in uzmanlığı ve titiz çalışmaları, birçok çocuğun sağlığına kavuşmasına katkıda bulunuyor. Çiftel, özellikle kalp rahatsızlıkları konusunda yaptığı erken teşhislerle çocukların hayata tutunmasını sağlıyor. Başarılı tedavi yöntemleriyle adından sıkça söz ettiren Çiftel hem hastaların hem de meslektaşlarının takdirini topluyor.


Prof. Dr. Murat Çiftel'in özverili çalışmaları, Şanlıurfa'da sağlık hizmetlerinin kalitesini artırarak, bölgedeki çocukların daha sağlıklı bir geleceğe adım atmalarına yardımcı oluyor. Çiftel, Anne karnındaki bebeklerin kalbinden başlayarak 18 yaşındaki çocuklara kadar olan bireylerin kalp hastalıklarının tanı ve tedavisiyle ilgilendiklerini belirterek, şu ifadelere yer verdi; “Kalp sağlığı, her yaşta hayati öneme sahiptir, ancak çocukluk döneminde tespit edilen kalp sorunlarının erken müdahaleyle düzeltilmesi, çocukların sağlıklı bir yaşam sürmeleri için kritik öneme sahiptir. Bu nedenle, gebelik döneminde yapılan detaylı ultrason muayeneleri ve doğum sonrası düzenli kalp kontrolleri, çocuklarımızın kalp sağlığını korumak açısından büyük bir öneme sahiptir. Muayene ve tedavi süreçlerimizde, en son teknolojiye sahip cihazlar ve güncel bilimsel veriler ışığında hareket ederek, çocuklarımızın en iyi şekilde sağlık hizmeti almasını sağlıyoruz. Ekip olarak amacımız, her bir çocuğun kalp sağlığını en üst düzeyde tutmak ve onların sağlıklı bir geleceğe adım atmalarını sağlamaktır.” dedi.
Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye ek binada hizmet vermeye devam eden Prof. Dr. Murat Çiftel, çocuk kardiyolojisi alanında yaptığı çalışmalarla bölgenin sağlık hizmetlerine önemli katkılarda bulunmaya devam ediyor.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı