Büyükşehir 'den Beykapısında kavşak düzenleme çalışması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale yolu üzerinde bulunan Beykapısı Spot Pazarı güzergâhında kavşak düzenleme çalışmasına başladı.

3321 kez okundu.
Büyükşehir 'den Beykapısında kavşak düzenleme çalışması Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale yolu üzerinde bulunan Beykapısı Spot Pazarı güzergâhında kavşak düzenleme çalışmasına başladı. Kavşak çalışmasının tamamlanmasıyla bölgede trafik akışında rahatlama sağlanacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, kent trafiğinde yaşanan yoğunluğun önüne geçmek amacıyla kavşak düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Yoğun trafik akışı ve artan araç sayısı nedeniyle Beykapısı Spot Pazarı civarında oluşan trafik sıkışıklığını ortadan kaldırmak amacıyla ekipler tarafından kavşak düzenleme çalışması başlatıldı.

Yapılan çalışmalar kapsamında, mevcut kavşak genişletilerek, trafik akışını daha düzenli hale getirecek yeni sinyalizasyon sistemleri kurulacak. Aynı zamanda, yayaların güvenliği için yaya geçitleri ve engelli vatandaşlar için uygun geçiş alanları oluşturulacak. Bu düzenlemeler sayesinde, hem araç trafiği daha akıcı hale gelecek hem de yayaların güvenliği sağlanmış olacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin titizlikle yürüttüğü kavşak düzenleme çalışması bölge halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı. Kavşak düzenleme çalışmaları tamamlandığında, Şanlıurfa Akçakale yolu üzerindeki Beykapısı Spot Pazarı güzergâhının, hem sürücüler hem de yayalar için daha güvenli ve konforlu gelmesi sağlanacak.

Kavşak düzenleme çalışması nedeniyle bölgede trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

 

# # SON DAKİKA | DAKİKA | Tarafından bir yapılan belediyesi. yeni
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı