Gelecek Partili Ün: Siyasette ahlak olmazsa, ahlaksızlık meşruiyet kazanır

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Gelecek-Saadet Grubu’nun Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) sunduğu Meclis Araştırma Önergesi üzerine konuşma yaptı.

206 kez okundu.
Gelecek Partili Ün: Siyasette ahlak olmazsa, ahlaksızlık meşruiyet kazanır Advert

Gelecek Partili Ün, Gelecek-Saadet Grubu’nun “2016 yılında önerilen, ancak siyasi nedenlerle engellenen Siyasi Ahlak Yasası’nın çıkarılmamasının ülkemizde yarattığı ekonomik ve sosyal sorunların araştırılması ve alınması gereken önlemlerin belirlenmesi” amacıyla TBMM’ye sunduğu Meclis Araştırma Önergesi üzerine yaptığı açıklamada “Bugün milletimiz büyük bir ekonomik krizin pençesinde adeta inim inim inliyor.”  

“Emeklilerimiz açlık sınırının altında bir maaşla ölüme terk edilirken, esnafımız çiftçimiz zararına iş yapmaya mahkum ediliyor.” diyen Ün, sözlerine şöyle devam etti:

“Adeta kara bulutlar üzerimizde kol geziyor. Peki ne gitti de bu kara bulutlar geldi? Çarşımızdan pazarımızdan bereket gitti. İnancımız bize, bir yerde haksız kazanç varsa orada bereketin olmayacağını açıkça söylüyor. Siyasette ahlak olursa ticarette de olur, eğitimde de olur, sağlıkta da olur, çarşıda-pazarda sokakta da olur. Siyasette ahlak olmazsa, siyasi yozlaşma toplumun her katmanına sirayet eder, ahlaksızlık adeta meşruiyet kazanır. “

Hibya Haber Ajansı

Gelecek Partili Ün: Siyasette ahlak olmazsa ahlaksızlık meşruiyet kazanır
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı