Başkan Nihat Çiftçi'den Başkan Adayı Düzme'ye Destek Ziyareti-(VİDEO)

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Hilvan ilçesinde Pazar günü tekrarlanacak olan yerel seçimler öncesi Yeniden Refah Partisi Hilvan Belediye Başkan Adayı Hanif Düzme’ye destek ziyaretinde bulundu

1706 kez okundu.
Başkan Nihat Çiftçi'den Başkan Adayı Düzme'ye Destek Ziyareti-(VİDEO) Advert

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde iptal edilen ve 2 Haziran Pazar günü yeniden yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalar devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi Hilvan İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Belediye Başkan Adayı Hanif Düzme, İlçe Başkanı Salih Beyret ve ilçe teşkilatı ile bir araya geldi.

Ziyarette bir açıklamada bulunan Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptıkları dönemde Hilvan’a birçok hizmet gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, “Hilvan’a daha iyi hizmetlerin gelebilmesi için Yeniden Refah Partisi adayımız Hanif Düzme’nin başkan olarak seçilmesini tüm Hilvanlı hemşerilerimizden istiyoruz. Belediye başkanları olarak her zaman adayımızın yanında olduğumuzu, seçildiği takdirde de güç birliği yapacağımızı ve büyükşehir belediye başkanlığımızın gücüyle de Hilvan’da bizim dönemimizden kalan hizmet atağının tekrar başlayacağını söyleyebilirim.

Bizler hizmet aşığıyız, vatandaşımızın düşüncesi ve hizmete erişimi bizim için önemlidir. Bugün de burada teşkilatımızla bir araya gelip fikir alışverişinde bulunduk. Bizim hedefimiz seçime Hilvan’ı da alıp büyükşehirle pekiştirip hizmet atağını Hilvan’da yeniden hissettirmek ve Karaköprü Belediyesi olarak tüm desteğimizle yanlarında olduğumuzu ifade etmektir.  Hilvanlı hemşerilerime gönül dolusu sevgilerimi iletiyorum, 2 Haziran’da da Hilvan için en doğru kararı vereceklerine inanıyorum” diye konuştu.

 Yeniden Refah Partisi Hilvan Belediye Başkan Adayı Hanif Düzme de ziyaretleri ve destekleri için Başkan Nihat Çiftçi’ye teşekkür ederken, büyükşehir belediye başkanlığı döneminde Hilvan’a önemli hizmetlerde bulunduğuna dikkat çekti. 

Başkan Adayı Düzme, “Bütün Hilvan Nihat Başkanımızı ve hizmetlerini yakinen biliyor. İlçemize önemli proje ve hizmetler gerçekleştirdi. Hilvan’da 100 dönümlük mesire alanı, içme suyu tesisi, parklar kazandırdı. Başkanımız bize çok hizmetlerde bulundu, kendilerine hizmetleri, bugünkü ziyaretleri ve bize verdiği destek için teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı