Nihat Çakır'dan Şanlıurfaspor Açıklaması: Şanlı Şehrin Şanssız Takımı

Şanlıurfaspor eski futbolcusu ve kulübü başkanı Nihat Çakır, sosyal medya hesabından 8 Haziran 'da yapılacak olan Şanlıurfaspor olağan genel kurulu öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

1757 kez okundu.
Nihat Çakır'dan Şanlıurfaspor Açıklaması: Şanlı Şehrin Şanssız Takımı Advert

Kongreye Kritik Sancılı 15 Gün

Şanlıurfaspor eski başkanı Nihat Çakır, yaklaşan kongre öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Şanlıurfaspor'un yıllardır süregelen sorunlarına dikkat çeken Çakır, kulübün tarih boyunca sırtına binen yükleri ve karşılaştığı zorlukları vurguladı.

Çakır, "Ne yükler taşıdın, kimler binmediki senin sırtına, kimlere reklam aracı olmadınki, kimler senin üstünden ne hesaplar yapmadılarki?" sözleriyle Şanlıurfaspor'un siyasi ve ekonomik çıkarlar için nasıl kullanıldığını ifade etti. Her seçim döneminde siyasilerin Şanlıurfaspor'u kullanarak halktan oy toplama çabalarını eleştiren Çakır, kulübün yine bir kongre arifesinde yalnız bırakıldığını belirtti.

Eski Bakan ve Vekillerden Destek Talebi

Nihat Çakır, Şanlıurfaspor'un sorunlarını çözmek için acil ve radikal tedbirler alınması gerektiğini savundu. Eski Bakan ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ başta olmak üzere, 14 milletvekili, 14 belediye başkanı, Vali, büyük fabrikatörler ve STK başkanlarının bu sürece dahil olması gerektiğini belirtti. Çakır, "Söz konusu memleket ve Urfaspor ise tüm siyasi partilerin il başkanları da destek vermelidir" dedi.

Şeffaf ve Sistemli Yönetim Çağrısı

Çakır, sosyal medyada adı geçen eski Urfaspor başkanları, Galatasaray yönetimindeki Urfalı yöneticiler ve içerdeki-dışardaki tüm Urfalı iş adamlarının da bu sürece katkı sağlaması gerektiğini söyledi. Şanlıurfaspor'un geleceği için popülist söylemlerden uzak, idealist ve dürüst bir hoca yönetiminde şeffaf ve sistemli bir yönetim yapısının oluşturulması gerektiğini vurguladı.

Çakır, "Şanlıurfaspor'u kendi gelirleriyle ayakta kalabilen, umut vaat eden bir kulüp haline getirebiliriz" diyerek, 3 yıllık bir eylem planının önemine dikkat çekti. Aksi takdirde, yakın geçmişte yaşanan çöküşün tekrar yaşanmasının kaçınılmaz olacağını belirtti.

Gerçek Sevdanın Testi

Nihat Çakır, "Gerçek Urfa ve Urfaspor sevdanızı bir kez daha görüp test etmiş oluruz" diyerek, tüm Urfaspor sevdalılarını bu kritik süreçte kulübe sahip çıkmaya çağırdı. Çakır, başkanlığını yaptığı ve formasını şerefle taşıdığı Şanlıurfaspor için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti.

Son olarak, Çakır, Şanlıurfaspor'un bu sancılı süreçten çıkması için birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak sözlerini noktaladı.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı