Konya'da Konevi Sosyal Tesisleri'nin açılışı gerçekleşti

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Meram Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Konevi Sosyal Tesisleri’nin açılışı yapıldı.

137 kez okundu.
Konya'da Konevi Sosyal Tesisleri'nin açılışı gerçekleşti Advert

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, tesisin Konya’daki birlik-beraberlik, istişare ve koordinasyonun en güzel örneklerinden biri ve Konya Modeli Belediyecilik çatısı altında yakalanan başarının tesadüfi olmadığının en güzel örneği olduğunu ifade etti. 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti belediyeleri olarak her zaman eser siyaseti yaptıklarını vurgularayarak, “Bakın seçimlerden iki ay geçmiş böyle önemli bir tesisin açılışını yapıyoruz. Durmadan, dinlenmeden şehrimize yeni bir eser kazandırmak için yoğun gayret içerisindeyiz ve bunu birlikte yapıyoruz. Bu iş yıllarca sürüncemede kalmıştı ama Meram Belediyemizle birlikte böyle güzel bir tesis ortaya çıktı.” ifadelerini kullandı.

Son dönemde yaşanan süreçlerin Türkiye’nin güçlü ve bölgesinde lider olması gerekliliğini gösterdiğini vurgulayan Başkan Altay konuşmasına şu sözlerle devam etti: 

“Bunu yapmanın yolu da imanlı bir nesle sahip olmak. Onun için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte Sayın Valimizin liderliğinde biz de Bilgehanelerde çocuklarımızın eksiklerini tamamlamaya, milli-manevi duygularını beslemeye, vatanını, milletini seven bir nesil yetiştirmeye gayret ediyoruz. Bu bilgehanemiz en güzel bilgehanelerimizden biri oldu.”

Hibya Haber Ajansı

Konya'da Konevi Sosyal Tesisleri'nin açılışı gerçekleşti
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum