Ceylanpınar Belediye eşbaşkanı kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Ceylanpınar Belediye Eşbaşkanı Uğur Kahraman, ilçeye bağlı kırsal mahalle muhtarlarıyla düzenlenen tanışma toplantısında bir araya geldi. Belediye birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda ilçe ve kırsal mahalle sorunları ele alındı.

1536 kez okundu.
Ceylanpınar Belediye eşbaşkanı kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi Advert

“Şeffaf, demokratik, katılımcı, halk belediyeciliği” şiarıyla yola çıkan Ceylanpınar Belediyesi eşbaşkanlarının yurttaşlarla buluşmaları devam ediyor. Eşbaşkan Uğur Kahraman, bugün ilçe merkezinde bulunan Babacan Otel Kafesi’nde, kırsal mahalle muhtarlarıyla “tanışma toplantısında” bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Mikail Emen, Belediye Meclis Üyeleri ile belediye birim müdürlerinin hazır bulunduğu kahvaltılı toplantıda konuşan Eşbaşkan Kahraman, belediyenin durumuyla alakalı bir genel bir değerlendirme yaptı. “Belediyemiz her ne kadar şu anda mali bakımdan, hizmet araçları yönünden büyük sorunlar yaşıyorsa da, bundan karamsarlığa kapılmayacağız. Büyük bir azim ve kararlılıkla belirlediğimiz hedeflere ulaşacak ve tabloyu değiştirip, halkımıza büyük hizmetler yapacağız” şeklinde konuşan Kahraman’ının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Mikail Emen’de kırsal mahallelerle ilgili sorunların tamamına ilişkin yapılan çalışmalar ve çözümleri hakkında bilgilendirme yaptı.
Muhtarların mahalleleriyle ilgili sorun, görüş ve önerilerini dile getirdiği bölüm soru-cevap şeklinde devam etti. Toplantıda hazır bulunan belediye birim müdürleri muhtarların sorunlarını not alırken, sorulan sorulara ilişkin açıklamalar yaparak cevaplar verdi.
Toplantının sonunda tüm katılımcılara teşekkür eden eşbaşkan Kahraman, halkın her kesimiyle bir araya gelerek sorunlarını dinlemeye ve çözümler üretmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız