Hilvan'da Seçim Güvenliği Toplantısı Düzenlendi

2 Haziran Pazar günü Hilvan ilçesinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimleri öncesinde, seçim güvenliğini sağlamak amacıyla kapsamlı bir toplantı düzenlendi.

3222 kez okundu.
Hilvan'da Seçim Güvenliği Toplantısı Düzenlendi Advert

2 Haziran Pazar günü Hilvan ilçesinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimleri öncesinde, seçim güvenliğini sağlamak amacıyla kapsamlı bir toplantı düzenlendi. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, il ve ilçe güvenlik birimlerinin yanı sıra ilgili kurum temsilcileri de katıldı.

Valilik resmi X hesabından yapılan açıklamada, "2 Haziran Pazar günü Hilvan ilçemizde ve 4 ayrı ilçemizde bulunan 17 mahallemizde yapılacak mahalli idareler seçimlerinin huzur ve güven ortamında gerçekleştirilmesi için gerekli bütün tedbirleri kapsamlı şekilde planlayarak en üst seviyede almış bulunuyoruz." ifadelerine yer verildi.

Güvenlik Tedbirleri Üst Seviyede

Toplantıda, seçim günü ve öncesinde alınacak güvenlik önlemleri detaylı bir şekilde ele alındı. İl genelinde güvenlik güçlerinin sayısının artırılması, stratejik noktalarda devriye gezecek ekiplerin görevlendirilmesi ve sandık bölgelerinde güvenliğin sağlanması için özel tedbirlerin alınması kararlaştırıldı. Ayrıca, seçim günü olası provokasyonların önüne geçmek amacıyla, sosyal medya ve diğer iletişim kanallarının titizlikle izleneceği belirtildi.

Vali Hasan Şıldak, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, "Seçimlerin demokratik bir ortamda, huzur ve güven içinde gerçekleşmesi için tüm önlemleri aldık. Vatandaşlarımızın özgür iradeleriyle oy kullanabilmeleri için gerekli tüm güvenlik tedbirlerini en ince ayrıntısına kadar planladık. Amacımız, seçimlerin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını sağlamak." dedi.Son olarak, Vali Şıldak, seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesi için tüm vatandaşlara sorumlu davranma çağrısında bulundu.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız