İYİ Partili Mısırlıoğlu, Türkiye Emekliler Derneği'ni ziyaret etti

Afyonkarahisar, 1 Haziran (Hibya) - İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve parti yönetimi bir dizi Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ziyareti gerçekleştirdi. İlk durağı Türkiye Emekliler Derneği olan heyet, dernek yetkilileri ve emeklilerin sorunlarını gündeme getirdi.

89 kez okundu.
İYİ Partili Mısırlıoğlu, Türkiye Emekliler Derneği'ni ziyaret etti Advert

Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Ahmet Aytuğ ile yapılan istişarelerde, emeklilerin mevcut ekonomik koşullar altında yaşadıkları zorluklar vurgulandı. Aytuğ, "10 bin lira bu zamanda yeterli değil," diyerek ekonomik gerçekliği özetledi ve prim ödemelerinin karşılığını istediklerini belirtti. Emeklilerin adil bir düzenleme beklediğine dikkat çekti.

Başkan Mısırlıoğlu ise Türkiye Emekliler Derneği'nin büyük bir üye kitlesine sahip önemli bir STK olduğunu belirtti. Emeklilerin karşılaştığı mali zorlukların çözülmesi gerektiğini kaydeden Mısırlıoğlu, emeklilerin yaşamlarını huzur içerisinde sürdürebilecekleri yeterli gelire sahip olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Mısırlıoğlu, emeklilerin geçim sıkıntısı, yaşam koşulları ve alım güçleriyle ilgili olarak hükümetin ve tüm siyasi partilerin çözüm önerileri sunarak bu sorunları hızla çözme gayretinde olması gerektiğini ifade etti. Hükümetten emeklilerin sesine kulak vermesini ve somut çözümler üretmesini talep etti.

Mısırlıoğlu, İYİ Parti'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ve genel siyasi platformlarda emeklilerin sorunlarını sürekli gündeme getirdiğini ifade ederek, STK'lar ve emeklilerle dayanışma içinde olacaklarının altını çizdi ve desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Hibya Haber Ajansı

İYİ Partili Mısırlıoğlu Türkiye Emekliler Derneği'ni ziyaret etti
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı