Siyasiler, LGS sınavına girecek öğrencilere başarı diledi

Siyasiler, yarın Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

236 kez okundu.
Siyasiler, LGS sınavına girecek öğrencilere başarı diledi Advert

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yarın Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki  merkezi sınava girecek olan tüm öğrencilere üstün başarı dileyerek, şu mesajı yayımladı:

“Sevgili gençler, uzun bir hazırlık sürecinin ardından emeklerinizin karşılığını almanızı, bundan sonraki hayatınızın size, ailenize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sınav sonucu ne olursa olsun, hayallerinizin peşinden koşmaya devam edin. Allah zihin açıklığı versin.”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yayımladığı mesajda “Sevgili evlatlarımız, yarın gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavda her birinize gönülden başarılar dilerim. Emeklerinizin karşılığını en güzel şekilde almanızı temenni ediyorum. Allah sizlere zihin açıklığı versin.” ifadelerine yer verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın yayımladığı mesaj şu şekilde:

“LGS'ye girecek tüm genç arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Sınav sonucu her ne olursa olsun sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Allah zihin açıklığı versin.”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yayımladığı mesajda “Yarın yapılacak olan LGS’ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. En değerli hazinemiz evlatlarımızın, emeklerinin karşılığını almalarını temenni ediyorum. Allah, zihin açıklığı versin.” ifadelerini kullandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin mesajı şöyle:

“Yarınlarımızın teminatı sevgili evlatlarım, yarın gireceğiniz LGS’de hepinize başarılar diliyorum. Rabbim zihin açıklığı versin. Kaleminiz kuvvetli olsun inşallah.”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise “Yanlışınız olmasın. Yarın diğer günlere benzemez. LGS’ye girecek gençlerimize başarılar diliyorum.” mesajını yayımladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Azimle, inançla, sabırla geleceğine hazırlanan tüm evlatlarımıza yarınki LGS’de üstün başarılar diliyorum. Biz de aileleri gibi her koşulda onların yanındayız. Rabbim emeklerinin karşılığını almalarını, hayallerine ulaşmalarını nasip etsin.” mesajını yayımladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yayımladığı mesajda “LGS’ye girecek bütün evlatlarımıza başarılar diliyorum. Hayatınız boyunca gireceğiniz tüm sınavların gönlünüzce olmasını temenni ediyorum. Hepinize Allah zihin açıklığı versin. “ ifadelerine yer verdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın mesajı şu şekilde:

“Uzun ve zorlu bir hazırlık maratonunu geride bırakarak LGS'ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Emeklerinizin karşılığını aldığınız bir sınav geçirmenizi temenni ediyorum. Sonuç ne olursa olsun önünüzde uzun bir yol olduğunu unutmayın.”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun yayımladığı mesaj şöyle:

“Yarın LGS’ye girecek olan tüm evlatlarımıza üstün başarılar diliyorum. Rabbim hepsine zihin açıklığı versin, yolları ve bahtları açık olsun. Tüm vatandaşlarımızı da yarın sınava girecek öğrencilerimiz için olabildiğince sessiz olmaya davet ediyorum.”

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ise emek, özveri ve çabayla sınava hazırlanan öğrenciler için artık sınava az saatler kaldığını belirterek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yarın sabah okullarda öğretmenlerimiz, sıralarda evlatlarımız, bahçelerde de aileleri büyük bir heyecanla sınav süreci geçirecekler. Bu vesileyle şimdiden evlatlarımıza tüm kalbimle başarılar diliyor, Hayallerine giden yolda döktükleri terin karşılığını almalarını temenni ediyorum. Her ne kadar ülkemizdeki mevcut eğitim sistemindeki eksikler sebebiyle ‘başarılı olma’ halini sınavlara indirgeyenler olsa da; Biz her zaman sonsuz bir güvenle ve koşulsuz bir sevgiyle Cumhuriyetimizin mirasçısı olan evlatlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

Hibya Haber Ajansı

Siyasiler LGS sınavına girecek öğrencilere başarı diledi
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız