“Baba Hikâyeleri” yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Şanlıurfa İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Baba Hikâyeleri” Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

3284 kez okundu.
“Baba Hikâyeleri” yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu Advert

Karaköprü On ikiler Öğretmenevinde yapılan ödül töreni; lise düzeyinde yarışmaya katılan öğrencilerin eserleri arasından seçilen birinci, ikinci ve üçüncüye ödüller verilirken iki öğrenciye de mansiyon ödülleri verildi. Bu öğrenciler dışında ayrıca hikâyeleri basılmaya değer otuz öğrenci daha belirlendi.

Baba Hikâyeleri yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Şanlıurfa İl Millî Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Coşkun ve diğer il protokolü verdi.

Bu yıl ilki düzenlenen “Baba Hikâyeleri” yarışmasına teslim eserler iki aşamada değerlendirmeye tabi tutuldu. Birinci aşamada eserler, ön seçici kurul tarafından elemeye alınırken ikinci aşama olarak ön elemeden geçen eserler, beş kişilik seçici kurul tarafından tekrar değerlendirildi. Seçici kurul tarafından yapılan değerlendirme esas alınarak lise düzeyinde birincilik, ikincilik, üçüncülük ödüllerinin sahipleri ve teşvike değer görülenler belirlendi. Ayrıca hikâyeleri basılmaya değer görülen öğrenciler de ödül törenine davet edilerek kendilerine İl Millî Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Ayrıca İl müdürü Asım Sultanoğlu ve il protokolü ile Hikâye yarışmasına katılan öğrenciler öğle yemeğinde buluştu.

Sultanoğlu, “Okumak ve Yazmak Rehabilite Edicidir.”

Ödül töreninde konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu,  “Şanlıurfa İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak öğrenciler için eğitim ve öğretimin sadece okullarda sınıflarda gerçekleşmeyeceğini edebiyat, sanat ve spor faaliyetleriyle onları desteklediklerini söyledi. Sultanoğlu, bu faaliyetler arasında okuduğunu anlayan ve anladığını yazan öğrencinin hayatta daha başarılı olduğunu söyledi.  

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız