Şanlıurfa'da Seçim Güvenliği İçin Görevlendirilen Emniyet Aracında Yangın Çıktı

​Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde seçim güvenliği için görevlendirilen bir emniyet aracı, henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Yangın, Hilvan yolu ile GAP Havalimanı arasındaki bölgede meydana geldi.

3228 kez okundu.
Şanlıurfa'da Seçim Güvenliği İçin Görevlendirilen Emniyet Aracında Yangın Çıktı Advert

Edinilen bilgilere göre, Emniyet Müdürlüğü’ ne ait servis aracı (yarım otobüs), seçim güvenliği sağlamak amacıyla Hilvan’a doğru seyir halindeyken motor bölümünde yangın çıktı. Aracın şoförü, yangını fark eder etmez aracı yol kenarına çekti ve araçta bulunan personeli tahliye etti. Kısa süre içinde olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sayesinde kontrol altına alındı. Şans eseri olayda herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi, ancak ilk incelemeler motor bölümünden kaynaklı olabileceğini işaret ediyor. Olay yerine 3 araç ve 9 personelle müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını hızlı bir şekilde söndürerek daha büyük bir facianın önüne geçti.

Olayın ardından araçta ciddi maddi hasar meydana geldiği tespit edildi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Yetkililer, seçim güvenliği için görev yapan personelin herhangi bir sağlık sorunu yaşamamasının sevindirici olduğunu belirterek, yangının teknik bir arızadan kaynaklanmış olabileceğini ifade ettiler.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı