Şanlıurfa Valisi Şıldak: Seçim sorunsuz devam ediyor

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, devam eden yerel seçimler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

1742 kez okundu.
Şanlıurfa Valisi Şıldak: Seçim sorunsuz devam ediyor Advert

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, devam eden yerel seçimler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Vali Şıldak, Hilvan ilçesinde belediye başkanlığı ve meclis üyeliği seçimleri ile Akçakale, Eyyübiye, Hilvan ve Siverek ilçelerindeki 17 mahallede muhtarlık seçimlerinin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Vali Şıldak, toplam 204 sandıkta oy verme işleminin güvenli ve huzurlu bir ortamda sürdüğünü vurguladı. "Seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleştirilmesi için gerekli bütün tedbirler en üst seviyede alınmıştır" diyen Şıldak, seçim sürecinin herhangi bir aksaklık veya güvenlik ihlali olmadan devam ettiğini belirtti.

Şanlıurfa genelinde seçim güvenliği için alınan tedbirlerin detaylarına değinen Vali Şıldak, güvenlik güçlerinin seçim alanlarında yoğun bir şekilde görev aldığını ifade etti. Ayrıca, oy verme işlemi ve devamındaki sürecin yakından takip edildiğini belirten Vali, olası problemlere karşı anında müdahale edilebilmesi için hazırlıklı olunduğunu sözlerine ekledi.

Şanlıurfa'da seçim günü boyunca yaşanan gelişmeleri ve güvenlik durumunu sürekli izlediklerini söyleyen Vali Şıldak, "Vatandaşlarımızın özgür iradelerini huzur içinde sandıklara yansıtabilmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Halkımızın demokratik hakkını kullanması için gerekli ortamı sağlamaktan mutluyuz" dedi.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı