Büyükşehir’de, Geri Dönüşümle Tasarruf Sağlanıyor

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Sinyalizasyon Bakım ve Onarım Atölyesi, önemli bir geri dönüşüm projesi ile israfı önlemek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

2125 kez okundu.
Büyükşehir’de, Geri Dönüşümle Tasarruf Sağlanıyor Advert

 Trafik akışının düzenlenmesinde hayati bir rol oynayan sinyalizasyon oto grubu ve sinyalizasyon yaya grupları, kaza sonucu hasar gördüğünde veya yıprandığında kullanılamaz hale geliyor. Ancak, belediyenin yenilikçi yaklaşımı sayesinde bu ekipmanlar yeniden kullanılabilir hale getiriliyor.

 Sinyalizasyon Bakım ve Onarım Atölyesi'nde, kullanılamaz durumdaki sinyalizasyon ekipmanları geri dönüşüm sürecinden geçirilerek yeniden değerlendiriliyor.

 Yeni ekipman satın alımına gerek kalmadan, mevcut parçalar birleştirilerek yeni ve işlevsel sinyalizasyon grupları oluşturuluyor.

 Proje sayesinde, belediyenin bütçesi daha verimli kullanılırken, çevresel etkiler de minimize ediliyor. Bu örnek çalışma, diğer belediyelere de ilham kaynağı olabilecek nitelikte.

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin bu yenilikçi yaklaşımı, şehirdeki trafik sinyalizasyon sistemlerinin sürekli ve güvenli bir şekilde çalışmasını sağlarken, aynı zamanda israfı önleyerek çevreye duyarlı bir çözüm sunuyor.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı