ABB FOMGET Spor Kulübü, Kadın Futbol Takımı için altyapı seçmeleri yapacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) FOMGET Spor Kulübü, Kadın Futbol Takımı’na yeni yıldızlar kazandırmak için altyapı seçmeleri yapacak.

100 kez okundu.
ABB FOMGET Spor Kulübü, Kadın Futbol Takımı için altyapı seçmeleri yapacak Advert

2008-2014 doğumlu yaş grupları arasında yapılacak olan kız futbolcu seçimleri 8-9 Haziran 2024 tarihleri aralığında Sincan Aile Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Kadın Futbol Takımı olarak Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak istediklerini dile getiren ABB FOMGET Kadın Futbol Takımı Altyapı Sorumlusu Kezban Gülşen Ekşin seçmeler ile ilgili olarak şu bilgileri verdi:

“2000’li yıllarda tohumunu ekmeye başlayan FOMGET Kadın Futbol Takımı Türkiye’de ve Süper Lig’de marka değeri kazanmış, altyapısında yüzlerce futbolcuya eğitim veren, onlarca sporcuyu milli takıma gönderen bir konum haline gelmiştir. Tabii ilk yıllardaki ilgisi olmayan kadın futbolunun değerli başkanımız Mansur Yavaş’ın desteğiyle Türkiye’de çok önemli bir konumda olduğu hakikatten bir marka değeri kazanmasına vesile olmuştur. Altyapımızda ne kadar çok kız çocuğumuza dokunabilirsek, bu çocukları sahada ne kadar çok tutabilirsek, milli takıma ne kadar çok çocuk gönderebilirsek, bu çocukların geleceğini inşa etmekte ne kadar çok rol alabiliyorsak bizim için önemli olan bu.”

8-9 Haziran 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan altyapı seçimleri ikişer grup halinde şu şekilde düzenlenecek; 09.00-11.00 saatleri arasında 2008/2009/2010/2011 doğumlu adaylar, 11.00-12.00 saatleri arasında ise 2012/2013/2014 doğumlu adaylar seçmelere katılabilecek.

Hibya Haber Ajansı

ABB FOMGET Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı için altyapı seçmeleri yapacak
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı