Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden Alacaklılara Önemli Duyuru

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, belediyeden alacağı olan kişi ve kurumlara yönelik önemli bir açıklama yaptı. Belediye, mal, hizmet ve yapım işleri dolayısıyla alacağı bulunan gerçek ve tüzel kişilerin ödemelerinin yapılabilmesi için güncel vergi borcu olmadığına dair yazıların gönderilmesini talep etti.

1950 kez okundu.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden Alacaklılara Önemli Duyuru Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, belediyeden alacaklı olanlar için önemli bir duyuru yaptı. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, mal, hizmet ve yapım işlerinden dolayı alacağı olan gerçek ve tüzel kişilere seslenildi.

Belediye, düzenli olarak planlanan ödemeler kapsamında alacaklıların ödemelerinin yapılabilmesi için bazı belgelerin sunulması gerektiğini bildirdi. Bu çerçevede, alacaklıların güncel vergi borcu yoktur yazılarını belirlenen iletişim kanallarına iletmeleri istendi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kamuoyuna Duyuru: Düzenli olarak planlanan ve bu plan çerçevesinde yaptığımız ödemeler ile ilgili Belediyemizden mal, hizmet ve yapım işlerinden dolayı alacağı olan gerçek/tüzel kişilerin alacaklarının ödenmesi için güncel vergi borcu yoktur yazılarının vergi@sanliurfa.bel.tr mail adresine veya Mali Hizmetler Daire Başkanlığımıza elden gönderilmesi rica olunur."

Belediye yetkilileri, sürecin hızlı ve sorunsuz ilerlemesi için alacaklılardan gerekli belgeleri zamanında ve doğru şekilde sunmalarını talep ediyor. Ayrıca, belgelerin hem elektronik posta yoluyla hem de elden teslim edilebileceği vurgulandı. Bu kapsamda, alacaklıların belgelerini vergi@sanliurfa.bel.tr mail adresine gönderebilecekleri gibi, Mali Hizmetler Daire Başkanlığı'na da elden teslim edebilecekleri belirtildi.

Belediye, vatandaşların ve alacaklıların her türlü sorunu için ilgili birimlerle iletişime geçebileceğini de hatırlatarak, sürecin takip edilmesi ve gerekli bilgilendirmelerin yapılması noktasında gereken desteğin sağlanacağını ifade etti.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı