TBMM İdare Amiri Eyyüpoğlu 'ndan TZOB Genel Başkanı Bayraktar'a önemli ziyaret

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. İbrahim Eyyüpoğlu, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı ziyaret etti.

1297 kez okundu.
TBMM İdare Amiri Eyyüpoğlu 'ndan TZOB Genel Başkanı Bayraktar'a önemli ziyaret Advert

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. İbrahim Eyyüpoğlu, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı ziyaret etti. Ziyaret, Şanlıurfa’nın tarım sektörü ile ilgili sorunların ele alındığı önemli bir görüşme olarak dikkat çekti.

Eyyüpoğlu, ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı ziyaret ettik. Tek gündem maddemiz #Şanlıurfa. Tarım sektöründe yaşanan sorunlar hakkında istişarede bulunduk. Misafirperverliklerinden ötürü kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

Görüşmede, Şanlıurfa'nın tarım sektöründeki sorunlar ve çözüm yolları masaya yatırıldı. Bölgenin tarım potansiyeli ve çiftçilerin karşılaştığı zorluklar hakkında detaylı değerlendirmeler yapıldı. Eyyüpoğlu, Şanlıurfa’nın tarımsal üretimdeki önemine vurgu yaparak, sorunların çözümü için atılması gereken adımların altını çizdi.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı