Şanlıurfa'da Başıboş Köpek Saldırısı: Bir Vatandaş Yaralandı

Şanlıurfa’nın Eyyubiye ilçesi TOKİ Batıkent Mahallesi'nde yaşanan başıboş köpek saldırısı, mahalle sakinlerini tedirgin etti.

2235 kez okundu.
Şanlıurfa'da Başıboş Köpek Saldırısı: Bir Vatandaş Yaralandı Advert

Eyyübiye ilçesi TOKİ Batıkent Mahallesi'nde yaşanan başıboş köpek saldırısı, mahalle sakinlerini tedirgin etti.

Olay, mahallede yürüyüş yapan bir vatandaşın başıboş bir köpeğin saldırısına uğramasıyla meydana geldi. Saldırı sonucu yaralanan vatandaş, çevredeki diğer vatandaşların yardımıyla köpeğin elinden kurtarıldı. Yaralı vatandaş, mahalle muhtarının ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay sonrası mahallede büyük bir panik yaşanırken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri başıboş köpeklerin toplanması için harekete geçti. Ekiplerin barınağa götürdüğü köpekler, hayvansever olduklarını iddia eden bazı kişiler tarafından tepkiyle karşılandı. Kendilerini hayvansever olarak tanıtan bu kişiler, hem belediye ekipleriyle hem de semt sakinleriyle başıboş hayvanların toplanmaması konusunda tartışmaya girdi.

Mahalle sakinleri, başıboş köpeklerin sokaklarda tehlike oluşturduğunu ve gerekli önlemlerin alınmasını istediklerini belirttiler. Ancak hayvanseverler, köpeklerin barınağa götürülmesinin çözüm olmadığını, hayvanların sokaklara bırakılması gerektiğini savundular.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı