Kayseri Büyükşehir Belediye tesislerinde yaz sezonu başladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yaz sezonunun açılmasıyla birlikte Su Kaypark, Anadolu Harikalar Diyarı Spor Tesisleri, Sümer Yüzme Havuzu’nun 3 Haziran Pazartesi’den itibaren açıldığını duyurdu.

94 kez okundu.
Kayseri Büyükşehir Belediye tesislerinde yaz sezonu başladı Advert

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Sümer Yüzme Havuzu’nun hafta içi ve cumartesi günleri 13.00 - 18.00, pazar günü ise 12.00 -18.00 saatleri arasında hizmet vereceğini belirtti.

SuKaypark’ın haftanın 7 günü 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet sunacağını söyleyen Başkan Büyükkılıç, Anadolu Harikalar Diyarı Spor Tesisleri’nin de haftanın 7 günü 09.00-22.00 saatleri arasında hizmetlerine devam edeceğini ifade etti.

2024 Avrupa Spor Şehri’ne yakışır hizmetler vermeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Büyükkılıç, sözlerine şöyle devam etti:

“Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu’na (ACES Europe) tarafından 2024 yılı Avrupa Spor Şehri ünvanı alan Kayseri’de günün koşullarına yönelik çalışmalarımız ve geleceğe yönelik olarak açtığımız tesislerimiz ile daha yaşanabilir, daha konforlu ve huzurlu bir şehir ortaya koymak için bizler de taşın altına elimizi koyuyor, gecemizi gündüzümüze katıyoruz. İmardan sosyal işlere ve daha pek çok alanda adeta sayısız dokunuşlarla hizmetlerimizi sürdürürken, sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyoruz. Malumunuz yaz sezonunu da açtık. Heyecanla beklenen yaz sezonu tesislerimiz de 3 Haziran Pazartesi tarihi itibariyle açıldı. Vatandaşlarımızı tesislerimize bekliyoruz.”

Hibya Haber Ajansı

Kayseri Büyükşehir Belediye tesislerinde yaz sezonu başladı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı