Şanlıurfa'da Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan ormanlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın, Eyyübiye ilçesindeki Akşemsettin Mahallesi'nde yer alan ormanlık ve çalılık alanda meydana geldi.

3296 kez okundu.
Şanlıurfa'da Orman Yangını Kontrol Altına Alındı Advert

Yangın, çevredeki vatandaşların dumanları fark etmesiyle ortaya çıktı. Dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine hızlı bir şekilde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, yangına müdahale etmek için 5 araç ve 13 personel ile olay yerine intikal etti. Ekiplerin yoğun çabası sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Olayda can kaybı yaşanmaması sevindirici bir gelişme olarak kaydedildi. Yangın sırasında çevrede bulunan vatandaşlar da itfaiye ekiplerine yardımcı olarak yangının kontrol altına alınmasında önemli rol oynadı. Yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları devam ediyor.

İtfaiye ekipleri, yangının yeniden başlamasını önlemek amacıyla bölgede geniş çaplı soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor. Yetkililer, yangının nedenini belirlemek amacıyla olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi