Euromaster servis ağında Duracell akü satışı başladı

Euromaster, akü sektörünün en iyi bilinen markalarından Duracell’i hizmet ağına ekledi.

105 kez okundu.
Euromaster servis ağında Duracell akü satışı başladı Advert

Michelin Grubu çatısı altında Türkiye’nin 50 ilindeki 157’ye varan servis noktasıyla profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, gerçekleştirdiği iş birlikleri ve yatırımlarla büyümeye devam ediyor. 2012’den bu yana Türkiye’de faaliyetlerini sürdüren Euromaster, Türkiye çapındaki geniş servis ağında Duracell Akü satışlarına başladı.

Extreme, Advanced ve Starter akü çeşitleriyle satışa sunulacak Duracell aküler, tüm binek ve hafif ticari araçlar için kullanıma uygun olmasıyla öne çıkıyor. Satışa sunulan akülerden ilk grup olan Extreme aküler, start-stop özellikli araçlar için uygun bir teknolojiyle sunuluyor. Ayrıca elektrikli araçlarda da sıkça kullanılmaya başlayan bu akü tipi; EFB, AGM ve “Back up” adıyla farklı özelliklere sahip. Extreme aküler, 9Ah - 105Ah arası toplam 17 akü çeşidiyle yakıt tasarrufu sağlayan otomobiller için en uygun seçenek olarak öne çıkıyor.

İkinci grup olan Advanced aküler ise, daha yüksek marş gücü için tam kalsiyum teknolojisine sahip. Yüksek emniyet için Double-lid sızıntı önleme teknolojisini içeren bu aküler, özellikle SUV’lar için ideal. Farklı kapasitelerde 24 farklı akü çeşidine sahip Advanced aküler, yüksek marş gücü sunarken ayrıca bakım gerektirmiyor.

Son grup olan Starter aküler de fiyat/performans dengesiyle öne çıkıyor. Soğuk marşta güvenilir bir güç kaynağı olan Starter aküler, bakım gerektirmediği gibi yüksek güvenlik sunuyor. Bu grup akülerde 44 ve 95 amper arasında 10 farklı amperde çeşit bulunuyor.

Euromaster, sürücülere akülerini 5 yılda bir değiştirmelerini öneriyor. Ancak bu süre bazı etkenlere bağlı olarak değişebiliyor. Soğuk havalarda akünün şarj olma  ve çalışma kapasitesi düşerek enerji oluşumu minimuma iner. Bazı durumlarda şarj almayan aküler, durum fark edilmediği takdirde bitebilir.

 

Hibya Haber Ajansı

Euromaster servis ağında Duracell akü satışı başladı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı