Zignaly, stratejik iş birlikleriyle büyüme adımları atmaya devam ediyor

Sosyal yatırım platformu Zignaly, sektörel varlığını güçlendirmek adına yeni iş birlikleri geliştirmeye ve stratejik adımlar atmaya devam ediyor. XSwapLink, SpectreAI, Leap Cosmos ve DGI Game gibi önemli markalarla iş birliği yapan Zignaly, kullanıcılarına güvenli ve kazançlı bir yatırım ortamı oluşturmayı hedefliyor.

127 kez okundu.
Zignaly, stratejik iş birlikleriyle büyüme adımları atmaya devam ediyor Advert

Yenilikçi sosyal yatırım platformu Zignaly, Mayıs 2024’te sektördeki varlığını daha da güçlendirmek adına bir dizi yeni iş birliği ve stratejik gelişmeyi duyurdu. Platform bu kapsamda, daha geniş yatırım fırsatları sunmayı ve finansal güçlendirme misyonunu ilerletmeyi amaçlayan önemli adımlar attı.

Zignaly’nin kurduğu iş birlikleri arasında XSwapLink, SpectreAI, Leap Cosmos ve DGI Game gibi birçok önemli marka yer alırken; geçtiğimiz ay gerçekleşen DWF anlaşması ile 100 milyon dolarlık yatırımı da duyurulmuştu.

Bu anlaşmanın ardından ZigChain için atılan yeni adımlar henüz daha testneti hayata geçirilmemiş durumda fakat geleceği için önemli sinyaller veriyor.

Zignaly, sektörde büyük bir etki yaratmayı amaçlayarak yeni iş birlikleri ve stratejik girişimlerle kullanıcılarına sunduğu hizmetleri genişletiyor. Bu ay içinde duyurulan yenilikler, Zignaly'nin dünya genelinde 500 binden fazla yatırımcıyı destekleyen ve fon yöneticileriyle bağlayan platformunun şu anda olduğundan daha güçlü bir konuma erişmesine katkı sağlıyor. Ayrıca platform, kullanıcılarının kazançlarını maksimize etme amacıyla yenilikçi çözümler sunmaya ve iş birlikleri kurmaya devam ediyor.

Zignaly'nin yeni iş birlikleri, platformun teknolojik altyapısını ve hizmetlerini daha da geliştirmeye yönelik stratejik adımlar içeriyor. Bu iş birlikleri, Zignaly'nin kullanıcılarına sunduğu yatırım fırsatlarını artırarak, onları daha güvenli ve kazançlı bir yatırım ortamında buluşturmayı hedefliyor. 

 

Hibya Haber Ajansı

Zignaly stratejik birlikleriyle büyüme adımları atmaya devam ediyor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı