Harran Üniversitesinin Minik Devleri Türkiye Şampiyonası Yolunda!

Harran Üniversitesi'nin genç sporcuları, büyük bir başarıya imza atarak, grupta ve bölgede şampiyon olduktan sonra 06-12 Haziran tarihleri arasında Tokat'ta düzenlenecek Voleybol Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

2087 kez okundu.
Harran Üniversitesinin Minik Devleri Türkiye Şampiyonası Yolunda! Advert

Harran Üniversitesi'nin genç sporcuları, büyük bir başarıya imza atarak, grupta ve bölgede şampiyon olduktan sonra 06-12 Haziran tarihleri arasında Tokat'ta düzenlenecek Voleybol Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Bu başarı hem üniversiteye hem de Şanlıurfa’ya büyük bir gurur kaynağı oldu.

Harran Üniversitesi’nin yetiştirdiği genç takım, yer aldığı grupta Fenerbahçe ve İstanbul gibi güçlü rakiplerle mücadele edecek. Genç sporcular, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bulunan tüm takımları yenerek zorlu gruptan çıkarak Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti. Bu başarı, Harran Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yakup Aktaş’ın yönetimindeki takım sporcularının ne kadar yetenekli ve azimli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Doç. Dr. Yakup Aktaş, şunları ifade etti: “Başarıya giden bu yolda, sporcularımızın yanında olan ve desteklerini esirgemeyen pek çok kişi ve kurum bulunuyor. Özellikle Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu’nun, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın sağladığı destekler, takımımızın moral ve motivasyonunu artırdı. Bu kurumlar, sporcularımızın ihtiyaçlarını karşılayarak onların en iyi şekilde hazırlanmasına yardımcı oldular. Çocuklarımızın Türkiye Şampiyonası'nda da aynı azim ve kararlılıkla mücadele edeceklerine olan inancımız tamdır. Bu şampiyona, onlar için büyük bir fırsat ve aynı zamanda bir sınav olacak. Hem Harran Üniversitesi'ni hem de Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz” diye konuştu.

Çocukların bu başarıyı elde etmek için çok çalıştıklarını ve büyük bir disiplinle hazırlandıklarını belirten Doç. Dr. Yakup Aktaş ayrıca, ailelerin ve öğretmenlerin de bu süreçte önemli katkılar sunduğunu vurguladı. Sporcularımızın azmi ve kararlılığı, tüm bu desteklerle birleşince başarı kaçınılmaz olduğunu söyledi.

İlk maçlarını Fenerbahçe ile oynayacak olan Harran Üniversitesi'nin desteklediği gençlere başarılar diliyoruz.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı