Güçlü bir topluluğa sahip meme token projesi IMARO, Bitci’de listeleniyor

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci, viral bir meme’den ilham alarak Solana ağı üzerinde geliştirilen IMARO Token’ı listeleyeceğini duyurdu.

91 kez okundu.
Güçlü bir topluluğa sahip meme token projesi IMARO, Bitci’de listeleniyor Advert

Türk kripto ekosistemine yeni bir soluk getiren IMARO Token, 7 Haziran 2024, saat 14:53 itibarıyla Bitci Borsa’da listelenecek. Yatırma işlemleri 6 Haziran, çekme işlemleri ise 8 Haziran itibarıyla yapılabilecek token’ın işlem çifti IMARO/TRY olacak.

Solana ağı üzerinde yaratılan IMARO Token, kısa süre içerisinde Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunu oluşturmayı başardı. Kısa sürede 8 milyon doların üzerinde market değerine ulaşan IMARO, Türkiye’deki ünlü influencer’ların ve sanatçıların desteğini aldı. Sosyal medyada topluluklardan yoğun bir destek gören token, sosyal medya hesapları üzerinden aylık 20 milyonun üzerindeki erişimiyle dikkat çekiyor. Dijital varlığın oluşturulmasından kısa süre sonra duyurulan sürekli yakım mekanizması, IMARO'nun deflasyonist özelliğini öne çıkarıyor. Aynı zamanda haftalık ödül havuzuna sahip oyunun geliştirilmesi ve beta sürümle yayına alınması, projeye olan ilgiyi daha da artırıyor.

IMARO Token, Türkiye'den dünyaya açılan bir başarı hikayesi yaratmayı ve Türk kripto topluluğunun potansiyelini tüm dünyaya göstermeyi amaçlıyor. Topluluğun desteğiyle toplam arzının yüzde 33'ünü yakan IMARO, bu özelliğiyle kripto dünyasında dikkat çekiyor. Haftalık ödül havuzuna sahip oyunla sürekli yeni kullanıcılar kazanmayı hedefleyen IMARO Token, globalde Türk meme token topluluğunu temsil etmeye hazırlanıyor.

 

Hibya Haber Ajansı

Güçlü bir topluluğa sahip meme token projesi IMARO Bitci’de listeleniyor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı