Moskova eşsiz bir moda festivaline sahne oluyor

‘Moskova’da Yaz. Moda ve Güzellik’ festivali ziyaretçilerine benzersiz bir moda ve güzellik deneyimi yaşatıyor.

81 kez okundu.
Moskova eşsiz bir moda festivaline sahne oluyor Advert

5-9 Haziran 2024 tarihleri ​​arasında Moskova ziyaretçilerini ‘Moskova’da Yaz. Moda ve Güzellik’ festivalinde moda ve güzelliğin heyecan verici dünyasına dalmaya davet ediyor. Türkiye’den gelen ziyaretçiler, bu yılın ana trendlerini başkentin merkezi mekanlarında keşfedebilecek.

Beş gün boyunca Moskova sadece Rusya’nın başkenti olmakla kalmıyor, aynı zamanda moda ve güzelliğin de başkentine dönüşüyor. Şehir merkezinde büyük ölçekli moda pazarları, mezunlara yönelik güzellik barları, makyaj ve stil evleri bulunuyor. Akşamları ise başkent sakinlerini ve misafirlerini rengarenk büyük defileler bekliyor.

Festival kapsamında kentin merkezi mekanları olan Tverskaya Meydanı ve Tverskoy Bulvarı’nda moda atölyeleri ve sanat stüdyoları açık bulunuyor, en iyi stilistlerin ve makyaj sanatçılarının modern trendleri anlatacağı ve uzman tavsiyeleri vereceği modelleme ve makyaj derslerine herkes katılım sağlayabiliyor. Üstelik, sektörün önde gelen profesyonelleri etkinliğin ana sahnelerinde modanın ve güzelliğin sırlarını anlatmakla kalmayıp, bu mesleklere yeni adım atacaklarla da deneyimlerini paylaşıyor.

Moda ve güzellik dünyasını Moskova’da keşfedin

‘Moskova’da Yaz. Moda ve Güzellik’ festivali konukları Moskova sokaklarında çok sayıda moda ve güzellik markasını keşfetme fırsatına sahip olacak. Festival katılımcılarına yönelik, tasarımcı kıyafetleri ve mücevherlerin satıldığı özel bir moda pazarı bulunuyor. Festivalin dolu dolu geçen günleri, şehrin ana caddesi Patrik Göletleri’nde rengarenk güzellik etkinlikleriyle tamamlanıyor. Her gece misafirlere yönelik gerçekleştirilen görkemli defilelerin yanı sıra, bölgedeki bar, restoran ve mağazalar özel menüleri, kokteylleri, indirimleri ve dj performansları ile festivale destek veriyor. 

Etkinlikte özellikle mezunların mezuniyet balosu öncesinde bu önemli gece için makyaj, stil ve dış görünüşlerini seçebilecekleri güzellik istasyonları bulunuyor. Profesyonel makyaj sanatçıları, katılımcıların benzersiz bir görünüm yaratmalarına yardımcı oluyor ve özel bir fotoğraf laboratuvarında uzmanlar, baloyu başarılı kılmak için poz verme, fotoğraf ve video rötuşlama yapmayı öğretiyor. Ustalık sınıflarında ve konferanslarda festival katılımcıları, makyaj ve moda konusunda günlük yaşamda da faydalı olacak değerli ipuçları ve bilgiler edinebiliyor.

‘Moskova’da Yaz. Moda ve Güzellik’ Festivali, konukların Moskova’yı farklı bir açıdan tanımasına ve alışılmadık ama bir o kadar da parlak moda ve güzellik yönüyle tanışmasına olanak tanıyacak. Festival, yıl boyunca dönüşümlü olarak kentsel, büyük ölçekli etkinliklerden oluşan bir döngü olan “Moskova Mevsimleri” projesi kapsamındaki birçok etkinlikten biri. Projenin festivalleri, ailece veya yalnız seyahat için harika bir destinasyon oluşturuyor ve Türkiye’den gelen tüm ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Hibya Haber Ajansı

Moskova eşsiz bir moda festivaline sahne oluyor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı