Glütensiz pizzalar Muratbey Topi peyniriyle ideal lezzette buluştu

Muratbey, Yıldız Teknik Üniversitesi Gastronomi Topluluğu tarafından düzenlenen 3. Gastrovation etkinliğine ürün sponsorluğu desteği verdi. Muratbey, sağlıklı yaşamı önemseyen ve özellikle glütensiz beslenenler için güvenli, D vitamini zengini inovatif ürünleriyle etkinlikte yer aldı. Janset Özdemir’in Glütensiz Pizza Atölyesi’nde Topi’li pizzalarla lezzetli atıştırmalıklar hazırlayan ziyaretçiler, Misto Game oyunuyla da eğlenceli anlar geçirdi.

152 kez okundu.
Glütensiz pizzalar Muratbey Topi peyniriyle ideal lezzette buluştu Advert

Muratbey 21-22 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi Gastronomi Topluluğu tarafından düzenlenen 3. Gastrovation etkinliğine ürün sponsorluğu desteği verdi. Muratbey, sağlıklı yaşamı önemseyen ve özellikle glütensiz beslenenler için güvenli, D vitamini zengini inovatif ürünleriyle etkinlikte yer aldı. Janset Özdemir’in Glütensiz Pizza Atölyesi’nde Topi’li pizzalarla lezzetli atıştırmalıklar hazırlayan ziyaretçiler, Misto Game oyunuyla hem eğlenceli anlar geçirdi hem de sağlıklı ve lezzetli atıştırmalıklar hazırladı.

Muratbey, D vitaminiyle zenginleştirilmiş peynirleriyle halk sağlığına destek sağlama hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. 21- 22 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi Gastronomi Topluluğu tarafından düzenlenen 3. Gastrovation etkinliğine katılan Muratbey, alandaki standında D vitamini ile zenginleştirilmiş inovatif ürünlerini katılımcılara tanıttı. Muratbey, standındaki Misto Game oyunuyla da katılımcıların ilgisini çekerek dikkatleri üzerine topladı. Bu sene, 21-22 Mayıs 2024 tarihlerinde üçüncüsü gerçekleştirilen GASTROVATION, Türk Mutfağı konseptiyle gerçekleşti. Etkinlikte çok sayıda atölye ve workshop düzenlendi. Muratbey, sağlıklı yaşama önem veren ve özellikle glütensiz beslenmeyi tercih edenler için güvenilir peynirleriyle Janset Özdemir’in Glütensiz Pizza Atölyesi’ne de destek oldu. Topi Peynirle mini pizzalar hazırlanan ve büyük ilgi gören atölye sonunda katılımcılara Muratbey tarafından plaketleri verildi.

Glütensiz pizzalar için Muratbey Topi’li lezzetler

Yediden yetmişe tüm Türkiye’de büyük beğeniyle tercih edilen Muratbey Plus peynirleri, sağlıklı yaşamı önemseyen herkesin ilgisini çekiyor. Gastrovation etkinliğindeki glütensiz pizza atölyesinde konuşan Muratbey Gıda İletişim ve İş Geliştirme Direktörü Gülnur Uluğ, “Muratbey D Plus ailesindeki tüm ürünlerimiz; glütensiz beslenenler için güvenli peynirler olmasının yanı sıra vitamin, mineral açısından da son derece değerli bir içeriğe sahip.  100 gramında 5 mcg D vitamini bulunan Muratbey Plus ürünlerinin 100 gramı, T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Beslenme Rehberine (TÜBER) göre 2 yaş üstündeki tüm bireylerin günlük D vitamini gereksiniminin yüzde 33'ünü tek başına karşılıyor. Glütensiz Pizza Atölyesine de D vitaminli ürünlerimizle katıldık. Atölyedeki pizzalarda kullandığımız Topi Peyniri, tüm çocukların özellikle de iştahsız çocukların kolayca yiyebildikleri ve Muratbey’in en sevilen ürünlerinden biri. Topi peynir; beyaz peynir, kaşar peynir gibi klasik peynirleri tercih etmeyen çocuklar için lezzetli bir alternatif olarak öne çıkıyor. Geleceğin beslenme uzmanlarının ilgi gösterdiği etkinlikte Muratbey peynirlerini, D Plus ürünlerimizi ve Topi peynirin özelliklerini anlattık. Atölye çalışmasında bizlere destek olan ve peynirlerimiz hakkında bilgi veren Janset Özdemir’e ve emeği geçen tüm Muratbey çalışanlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Muratbey sosyal medya hesapları:

https://www.instagram.com/muratbeypeynir/

https://www.youtube.com/muratbeypeynir/

https://www.facebook.com/MuratbeyPeynir

https://twitter.com/MuratbeyPeynir

Hibya Haber Ajansı

Glütensiz pizzalar Muratbey Topi peyniriyle ideal lezzette buluştu
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı