Başkan Özer’den kadınlara: Birleşin, kooperatifler kurun

Esenyurtlu kadınların ürettiği ürünler, düzenlenen Kadın ve Sanat Sergisi’nde satışa sunuldu. Serginin açılışını yapan Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, “Değerli kadınlar birleşin, kooperatifler kurun. Bu konuda size sonsuz destek sunacağım” dedi.

161 kez okundu.
Başkan Özer’den kadınlara: Birleşin, kooperatifler kurun Advert

Belediyenin Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’nde eğitim alan kursiyerlerin ürettiği el emeği göz nuru ürünler Kadın ve Sanat Sergisi’nde katılımcıların beğenisine sunuldu. Serginin açılışını gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, kadınların bir yıl boyunca emek harcayarak ürettiği tel kırma, takı tasarım, nakış, punch nakışı, şiş tığ örücülüğü, tasarım kıyafetler gibi ürünleri tek tek inceledi. Başkan Özer, kadınların ekonomik özgürlüklerini kazanması ve sanat alanında gelişmelerini desteklemek amacıyla merkezdeki eğitimlerin artarak devam edeceğini söyledi

. Prof. Özer şöyle devam etti: “Kadın demek el emeğini ortaya çıkaran hüner demek. Kadın varsa hayat var, kadın yoksa hayat yok. Onlar bizim mor çizgimiz. Kadınlara her alanda sonsuz destek sözü veriyorum.”

“Kadın kooperatiflerini artırmalıyız”

Kadınlara kendilerini geliştirmeleri ve emeklerini kazanca dönüştürmeleri konusunda destek vereceğini vurgulayan Başkan Özer, “Burada çok değerli kadınlarımızın harika el işlerini gördüm. Gerçekten büyük yetenek. Tabii bu ürünleri yapmak ve sergilemek hüner ama alıcısıyla buluşturmak başka bir hüner. O nedenle biz kadınlarımızın bu hünerlerinin hem oluşmasında hem sergilenmesinde hem de pazarlanmasında yardımcı olacağız. Kadın kooperatiflerini de artırmamız gerekiyor. Buradan da size çağrım: Değerli kadınlar birleşin, kendi aranızda kooperatifler kurun. Biz belediye olarak size sonsuz destek sunacağız” ifadelerini kullandı.

 

Hibya Haber Ajansı

Başkan Özer’den kadınlara: Birleşin kooperatifler kurun
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı