Karaköprü'de Av Bayisinde Çıkan Yangın Korkuttu

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Şenevler Mahallesi'nde bulunan bir av bayisinde sabah saatlerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı.

2109 kez okundu.
Karaköprü'de Av Bayisinde Çıkan Yangın Korkuttu Advert

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Şenevler Mahallesi'nde bulunan bir av bayisinde sabah saatlerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın, çevredeki binalara sirayet etmeden söndürülerek büyük bir facianın önüne geçildi.

Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, olay yerinde incelemelerde bulunan itfaiye ekipleri, yangının av bayisinin içinde başladığını tespit etti. İhbar üzerine hızla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yoğun bir çalışma sonucunda yangını kontrol altına alarak soğutma çalışmalarına başladı.

Şenevler Mahallesi sakinleri, yangının söndürülmesinin ardından derin bir nefes alırken, olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmaması sevindirici olarak karşılandı. Yangının çıkış nedeni ile ilgili incelemeler sürerken, yetkililer olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı