Dicle Elektrik 6’ncı Halı Saha Turnuvası Başlıyor

Dicle Elektrik tarafından düzenlenen geleneksel halı saha turnuvası bu yıl, “Dicle Yusuf Yıldız Futbol Turnuvası” adıyla gerçekleştirilecek. Dicle Elektrik’in dağıtım bölgesinde yer alanaltı ildeki çalışanların oluşturduğu 102 takımın katılacağı turnuva, 10-12 Haziran tarihlerinde yapılacak il elemeleriyle başlayacak.

3202 kez okundu.
Dicle Elektrik 6’ncı Halı Saha Turnuvası Başlıyor Advert

Dicle Elektrik’in, çalışanlarının motivasyonunu artırmak ve birlik beraberlik ruhunu pekiştirmek amacıyla geleneksel olarak düzenlediği halı saha turnuvasının bu yılki ayağı başlıyor. Turnuva, 10-12 Haziran tarihlerinde dağıtım bölgesindeki illerde gerçekleştirilecek eleme müsabakaları ile başlayacak.

Bu yıl 6’ncisi düzenleniyor

Dicle Elektrik tarafından ilki 1997 yılında düzenlenen ve ilginin hayli yüksek olması sebebiyle geleneksel hale getirilen halı saha turnuvaları, pandemi dönemi hariç aksamadan gerçekleştirildi. Sonuncusu geçtiğimiz yıl yapılan turnuvanın şampiyonluğunu Şırnak’tan katılan Cudi’nin Aslanları takımı kazandı. Bu yıl 6’ncı kez düzenlenecek olan turnuvaya kısa süre önce trafik kazasında yaşamını yitiren bir çalışanının 14 yaşındaki çocuğunun ismi verildi. “Dicle Yusuf Yıldız Futbol Turnuvası” ismiyle gerçekleştirilecek olan bu yılki turnuvaya 6 ilden toplam 102 futbol takımı katılacak.

Güzel bir turnuva olsun…

Tamamı çalışanlardan oluşan takımlar, önce bulundukları illerde eleme usulü maçlar yapacak. İl birincileri ise Diyarbakır'da düzenlenecek final müsabakalarına katılarak turnuva şampiyonunu belirleyecek. Yaklaşık 1 ay sürmesi beklenen turnuva hakkında konuşan Dicle Elektrik Genel Müdürü Yaşar Arvas, “Turnuvanın önceki yıllarda olduğu gibi çalışan arkadaşlarımız arasında dayanışma, yardımlaşma ve dostluğu pekiştirmesini diliyorum. Güzel bir turnuva olsun.” dedi.

 

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı