Şanlıurfa’da YKS Sınavına 1 Dakika Geç Kalan Öğrenci Sınava Giremedi-(VİDEO)

Şanlıurfa’da bu yıl yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), bir öğrenci için büyük bir hayal kırıklığıyla sonuçlandı. Sınava girecek öğrenciler arasında bulunan Mehmet K., sınava gireceği okula erken saatte gelmesine rağmen, kimliğini evde unuttuğunu fark etti. Ailesi ile hızlı bir şekilde evlerine dönüp kimliğini almak için yola koyuldular. Ancak, kimliklerini yetiştirmeleri sadece bir dakikalık gecikmeyle sonuçlandı ve Mehmet K., bu nedenle sınava alınmadı.

3214 kez okundu.
Şanlıurfa’da YKS Sınavına 1 Dakika Geç Kalan Öğrenci Sınava Giremedi-(VİDEO) Advert

Şanlıurfa'da bir öğrenci., sınav günü sabah saatlerinde sınav merkezine ulaştığında, kimliğini evde unuttuğunu fark etti. Panik içerisinde ailesini arayarak yardım istedi ve hemen evlerine doğru yola çıktılar. Fakat sınav merkezine dönüş yolunda trafik yoğunluğu ve zamanın daralması nedeniyle sadece bir dakikalık bir gecikme Öğrencinin kimliği sınav merkezine ulaştırıldığında kapılar çoktan kapanmıştı ve sınav görevlileri, kural gereği, kapıları açmayı reddettiler.

Öğrencinin ve Ailenin Tepkisi

Öğrenci ve ailesi, sınav görevlilerinin kapıları açmaması üzerine büyük bir üzüntü ve hayal kırıklığı yaşadı. Aile, sınav merkezinde bulunan yetkililere durumu anlattı ve yalnızca bir dakika gecikmeyle kapıların kapanmış olmasının büyük bir mağduriyete neden olduğunu dile getirdi.


ŞANLIURFA'DA GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Şanlıurfa’da binlerce öğrenci üniversiteye yerleşmek için YKS’nin ilk oturumu olan TYT’ye girdi. Saat 10.15’te başlayan sınava, kapıların kapanmasından 5 dakika sonra 10.05’te gelen bir öğrenci içeri alınmayınca, okul kapısında kendisini yere atan anne gözyaşlarına boğuldu. Okul kapısında hüngür hüngür ağlayan anne ve kızı, çevredeki vatandaşlar teskin etti. Birbirlerine sarılan anne ve kızı daha sonra gözyaşlarıyla okuldan ayrıldı.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı