CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Tugay’ı ziyaret etti

Bir dizi programa katılmak üzere İzmir’e gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı makamında ziyaret etti.

94 kez okundu.
CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Tugay’ı ziyaret etti Advert

Ziyarette İzmir’in önemine değinen CHP Lideri Özgür Özel, “Bundan sonraki süreçte de Cumhuriyet Halk Partisi olarak Cumhuriyet’in, Atatürk’ün gözbebeği bu kente gözümüz gibi bakmaya, canımız gibi sahip çıkmaya devam edeceğiz. İzmir’de yüzler daha çok gülecek. İzmir’in yüzü en çok önümüzdeki genel seçimler akşamı saat 21.00’i bulmadan bütün Türkiye ile birlikte gülecek” diye konuştu. Başkan Cemil Tugay da “İzmir’de yeni nesil belediyecilik anlayışı ile güzel bir dönem başlattık. 2 aydır yeniden yapılanma ve genel anlamda yenilikçi uygulamaları belediyeye taşıdığımız biz dönem yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Özel’in ziyaretinden onur duyduğunu kaydeden Başkan Cemil Tugay ise “Çok teşekkür ediyoruz. Bizi onurlandırdınız. Ziyaretinizden büyük şeref duyduk. Seçimlerden sonra aşağı yukarı 2 ay geçti. Bu süre içerisinde sizlerin de bilgisi dahilinde yoğun çalışma içindeyiz. Seçim sürecinde şehrimize sağladığınız özel destek için, önemli katkılar için yürekten teşekkür ediyoruz. Zaferimizin mimarı olarak ve bu zaferin en önemli pay sahibi lideri olarak sizleri her zaman dinlemeye ve sizin önderliğinizde çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. İzmir’de yeni nesil belediyecilik anlayışı ile güzel bir dönem başlattık. 2 aydır yeniden yapılanma ve genel anlamda yenilikçi uygulamaları belediyeye taşıdığımız biz dönem yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. 
Başkan Tugay, çiçek takdiminin yanı sıra İzmir’in denizden görünüşünün resmedildiği bir tabloyu ve İzmir’in simgesi gümüş Saat Kulesi biblosunu Genel Başkan Özel’e hediye etti. 

Hibya Haber Ajansı

CHP Genel Başkanı Özel Başkan Tugay’ı ziyaret etti
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı