Ali Koç: Sakın bu iş bitti havasına girmeyin

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçimli olağan genel kurul toplantısında sarı lacivertli kulübün kongre üyelerine hitap etti.

146 kez okundu.
Ali Koç: Sakın bu iş bitti havasına girmeyin Advert

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kulübün Ülker Stadı'ndaki seçimli olağan genel kurul toplantısında açıklama yaptı.

Koç'un konuşmasından bazı satır başları şöyle:

"Bundan sonraki 3 yıllık başkanını seçecek olan sizlere en doğru bilgilendirmeyi sunmayı hedefliyordum. En büyük hayalim son 6 senede bizleri destekleyen insanlara bundan 3 sene sonra 'iyiki yapmışız, iyi ki ona destek vermişiz.', ama bununla beraber 'karşısına kaldırım taşı çıksa ona oy verirdim' diyenlerin de 'iyi ki adam dayanmış' der konuma gelmeleri."

Söylemekten mahcubiyet duyuyorum. Bu kulüpte alacağım 1 kuruş para yoktur. Hiç mahcubiyet duymadan, ben 150 milyon euro vermediysem beni mahkemeye verecekmiş.

Hep tehdit, hep tehdit! Vermeyen namert olsun. Bir hukukçu bulursanız dava açacak, bir mahkeme bulursanız kabul edecek verin. Kulübümüzün 2014'ten önce kayıtları doğru dürüst yok. Tamer Yelkovan Bey, doğru dürüst yönetmemiş. Geçmişi bilmiyoruz. Bildiğimiz bir şey var ki ben ve arkadaşlarım, kulüple yaptığımız ticari ilişkide sizin yaptığınız gibi mahsuplaşma yapmadık. Ne verdiniz bilinmiyor, aldıklarınız, mahsuplaştıklarınız biliniyor. 

Benim ilk 6 senem ile sizin ilk 6 seneniz arasında 1 kupa farkı var. Geldiğimizda hiç manevra alanımız yok. Bütün gelirlerimiz temlikliydi. Obradovic ile ilk toplantımızda bana 'Şu Euroleague'e olan borcumuzu ödeyin' dedi. Ben de transfer isteyecek samıştım.

Bana karşı olumsuz düşünce içinde olan, Aziz Yıldırım'ı destekleyen, kararsız olanlar... Hepinize borcum var. Hiçbir kırgınlığım yok inanın. Tek kırgınlığım sahada çubukluyla mücadede edenl çocuklara şu tribünlerden gelen tepkilere. Bize gelsin her şey, çubukluyla mücadele edenlere değil.

Bu sabah bir tatsızlık yaşandı. Bu bir strateji midir bilmiyorum ama sakın bu iş bitti havasına girmeyin. Biz kazanacağız ve pazartesi sabahı yepyeni bir yolculuğa hep berabere çıkacağız.

Bu çağrıyı Aziz Yıldırım'a yapmak istiyorum. Rahmetli büyükbabamın naaşı çalındı ve 8 ay bulamadık. Sonra aynı kabristanda bulundu. Bir aile ferdine bir medya mensubu 'affeder misiniz' diye bir soru sordu ve aile ferdimiz çok sert bir yanıt verdi.

Aynı soruyu babama da sordular ve o da dediki 'hayatta affedilmeyecek hiçbir şey yok.' Ben babamdan bunu öğrendim. Hayatta affedilmeyecek hiçbir şey yoktur. Hele söz konusu Fenerbahçe'nin menfaatlerinde birleşmekse kesinlikle yoktuı.

Sayın başkan bugün burada yaşanlar için çok üzgünüm. Fenerbahçe için hapis yattınız, maddi ve manevi şeyler verdiniz. Sizin bu kulübe olan aidiyetinizi temelden sarsıldığını görmek çok acı. Siz Fenerbahçe'yi sırf kişisel ihtiraslarından dolayı sahipleniyorsunuz. Siz sadece sizin başkanı olduğunuz Fenerbaghçe'yi seviyorsunuz. Siz benden nefret ediyorsunuz. Sizin Ali Koç nefretiniz Fenerbahçe sevginizin önüne geçmiş durumda. Bu çok acı bir durum."

Hibya Haber Ajansı

Ali Koç: Sakın bu bitti havasına girmeyin
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı