AKYÜZ VE ÖZKAYA AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Önceki gün Davet-i Farah düğün salonunda Yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla Avukat Haluk Akyüz’ün oğlu Avukat Mehmet İbrahim Akyüz ile Geçmiş dönem Hilvan belediye başkanı Sabri Özkaya’nın kızı Ruken Özkaya ile yapılan düğünde görkemli bir şekilde dünya evine girdiler.

3652 kez okundu.
AKYÜZ VE ÖZKAYA AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ Advert

Daveti Farah düğün salonundan Akyüz ve Özkaya ailesinin Süpha yemeğinde binlerce kişi katıldı.

Süpha yemeğinin ardından Akyüz ve Özkaya ailesi ikinci düğünlerini Double Tree By Hilton Otelde yaparak sevenleriyle dostlarıyla yakınlarıyla bu mutlu günlerini pekiştirdiler.

Akyüz ve Özkaya ailesinin Double Tree By Hilton Otelde olan düğüne davetlilerden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar,Ak parti Şanlıurfa il başkan yardımcısı Şerdil Karahan,İş adamlarından Ferdi Paydaş,Berzan Karahan,Sami Özbek,Lokman Karahan,Adnan Çakmaklı,Ferruh Gerger,Serkan Oflaz,Avukat Velat İzol,Avukat Ahmet Tüysüz,Avukat Celal Özkaya,Siyasetçi,iş dünyası, Akyüz ve Özkaya ailelerin yakınları düğüne katıldı.

Akyüz ve Özkaya ailesinin kirveliğini Avukat Velat Karahan üstlendi.

Düğünde Sanatçı Şahap Akagün ve İshak Demir sahne alarak birbirinden güzel eserler seslendirerek davetli misafirleri mest ettiler.

Damadın Babası Avukat Haluk Akyüz ise bende başta katılım gösteren bütün dostlarımıza,yakınlarımıza gelen bütün misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.Oğlum Mehmet İbrahim ve gelinim Ruken’e bir ömür boyu mutluluklar dilerim diyerek bütün davetlilere teşekkür etti.
Kirvesi Avukat Velat Karahan ise bende katılım gösteren bütün misafirlerimize çok teşekkür ederim.Akyüz ve Özkaya ailesine hayırlı uğurlu olmasını cenabı Allah’tan ömür boyu mutluluklar dilerim dedi.

Düğün sonunda davetli misafirler hatıra fotoğrafı çekerek konvoy şeklinde sona erdi.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı