Qualiss, yerli üretim gıda takviyesi ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor

Elife Erdur, finansal imkanları kısıtlı olsa da e-ticarete girdi ve bir kadın girişimci olarak başarı hikayesi yazdı. Bugün kendi şirketinde AR-GE çalışmaları ile geliştirilen gıda takviyesi ürünleri, Türkiye'nin dört bir yanında sağlıklı beslenmeye önem veren tüketicilerle amazon.com.tr ile buluşuyor.

106 kez okundu.
Qualiss, yerli üretim gıda takviyesi ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor Advert

Pandemi sonrası tüketicilerin internetten alışveriş yapmayı tercih etmesi ve kadın bir girişimci olarak finansal imkanlarının kısıtlılığı nedeniyle e-ticarete girerek başarı hikayesine imza atan girişimcilerden birisi de Qualiss markasının kurucusu Elife Erdur.

“Birçok vitamin ve mineralin ayrı ayrı tüketilmesinin hem zahmetli hem de masraflı olduğunu fark edince, kendim ve sevdiklerim için takviye edici gıda arayışına girdim” sözleri ile girişim yolculuğuna ilk adımı nasıl attığını aktaran Erdur, “Uzun süren yurt içi ve yurt dışı araştırmalarım sonucunda, alanında uzman kişilerle çalışarak ve kaliteli ham maddelerle zengin içeriklere sahip ürün formüllerini oluşturabildim. Sonrasında kendi markamı kurmaya karar verdim ve tescilli Qualiss markası böyle doğdu. Ürün yelpazemiz, vitamin ve minerallerin yer aldığı gıda takviyesi grubundan oluşuyor. Ayrıca, gazlı ve gazsız içeceklerimiz de bulunuyor. AR-GE çalışmalarımız devam ediyor ve farklı ürün grupları üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.
 
2022'de Amazon Türkiye'de satışa başladıklarını söyleyen Erdur, “Amazon'da en sevdiğim hizmet Amazon Lojistik oldu. Hem kolay hem de uygun fiyatlı olması benim için tercih sebebi. Siz sadece reklamı ve stoku yönetiyorsunuz, kargo süreciyle ilgili endişelenmenize gerek yok. Satış hacminize göre stok takibini sistem otomatik yapıyor ve siz buna göre ürünlerinizi tek seferde Amazon'un lojistik merkezine gönderiyorsunuz. Böylelikle hem daha az kargo maliyetine katlanıyorsunuz hem de müşterilere ürünler daha hızlı ulaşıyor. En güzeli de satış sonrası operasyonel süreçle uğraşmıyorsunuz. Yurt dışı satışlarının da Amazon Lojistik ile yönetilebilmesi harika. Tüm bunların yanında, ürünlerimi doğru müşterilerle buluşturmak için Amazon Ads'in gücünden faydalanıyorum, kullandığım diğer tüm reklam çözümlerinden daha etkili olduğunu söyleyebilirim.  Amazon Türkiye'de satış yapmayı düşünen tüm satıcılara, cesaretli olmalarını tavsiye ediyorum ve satışa başladıklarında her şeyin ne kadar kolay ilerlediğini göreceklerini belirtmek istiyorum.” şeklinde konuştu.
 
Daha fazla bilgi için Amazon Lojistik sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı

Qualiss yerli üretim gıda takviyesi ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı