Akçakale Belediyesinde Bir İlk

Akçakale Belediyesi, KPSS Öncesi Hazırlık Kursları Açarak Eğitimde Yenilikçi Adımlar Atıyor.

1631 kez okundu.
Akçakale Belediyesinde Bir İlk Advert

Eğitim ve öğrenci desteği konusundaki kararlı duruşunu sürdüren Akçakale Belediye Başkanı Ecz. Abdülhakim Ayhan, yeni bir adım daha atarak Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) öncesi hazırlık kursları açtı.

Son yıllarda eğitim ve öğrenci başarısını desteklemek amacıyla bir dizi proje hayata geçiren Akçakale Belediye başkanı Ecz. Abdülhakim Ayhan; Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LGS) öğrencilerine yönelik başarılı kurslar düzenlemişti. Şimdi ise KPSS'ye hazırlanan orta ve ön lisans mezunu adaylara yönelik ücretsiz kurslar düzenleniyor olması, belediyenin eğitim alanında sunduğu kapsamlı desteğin bir başka örneğini oluşturuyor.

Akçakale Belediyesi Kurs Merkezi gerçekleştirilen kurslar, uzman eğitmenler eşliğinde KPSS sınavına hazırlanan adaylara geniş kapsamlı bir müfredat sunmayı hedefliyor. KPSS sınavının tüm alanlarını kapsayacak içeriklerle donatılacak. Ayrıca, kursiyerlere sınav stratejileri ve teknikleri konusunda da detaylı rehberlik sağlanacak.

Konuyla İlgili Akçakale Belediye Başkanı Ecz Abdülhakm Ayhan yaptığı açıklamada, "Eğitim herkesin en temel hakkıdır ve toplumumuzun gelişimi için büyük önem taşır. Bu nedenle, herkesin eğitimde eşit fırsatlara sahip olması gerektiğine inanıyorum. KPSS hazırlık kurslarıyla, orta ve ön lisans mezunu kardeşlerimize meslek edinme yolunda destek olmayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız