Harran'da Vatandaşların Asfalt Yol Talebi Karşılık Bulmaya Devam Ediyor

Harran Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde sati kaplama asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

3147 kez okundu.
Harran'da Vatandaşların Asfalt Yol Talebi Karşılık Bulmaya Devam Ediyor Advert

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un direktifleri doğrultusunda Kent merkezinde ve kırsal mahallelerde, yol ve asfalt konusunda yaşanan sıkıntıları çözüme kavuşturmaya devam eden Belediye ekipleri Avlak, Gazlıkuyu küme evler ve turizm bağlantı yolunda asfalt serim çalışmalarına başladı.
Kırsal mahallelerde de vatandaşlar için sorun oluşturan yolların asfaltlama işlemlerine ve tarım bölgelerindeki grup yolu çalışmalarına ağırlık veren ekipler, ekonomik açıdan zor bir dönemden geçen üreticinin, bir de yollarla ilgili sıkıntı yaşamaması için çalışmalarını hızlandırıyor.
“Hem şehir merkezinde hem de kırsal mahallelerimizde konforlu asfalt ve beton yol çalışmalarımıza devam ediyoruz diyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Harran'ımızın her bir köşesine konforlu yollara kavuşturana kadar canla başla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugünde Avlak, Gazlıkuyu küme evler ve turizm bağlantı yolunda asfalt serim çalışmalarımıza başladık . Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” Açıklamasında bulundu.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı